MENY

Konsertinformasjon Beth Hart & Joe Bonamassa lørdag 22. juni

Bergenhus Festning - Plenen

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, del av Bergenhus Festning

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Konsertinformasjon Beth Hart & Joe Bonamassa  lørdag 22. juni
Play

Følg bergen live

Konsertinformasjon Beth Hart & Joe Bonamassa lørdag 22. juni

  • Sted:  Bergenhus Festning - Plenen
  • Dato: lørdag 22. juni 2013
  • Portene åpner:  19:00
  • Pris:  550 + bill. avgift
  • Alder:  18 år - vergeordning, minimum alder 15 år.
  • Support:  Robben Ford
  • Kjøp billetter

TIDER

Portene åpner:

19.00

Robben Ford

19.45

Beth Hart & Joe Bonamassa     

20.45

Slutt

22.15

NB! Vi bestreber alltid å følge oppsatt tidsplan. Tider er likevel veiledende og endringer kan forekomme. Publikum oppfordres å være på plass på konsertområdet i god tid.

BILLETTER 
Billetter kan kjøpes på billettservice.no, tel 815 33 133, Grieghallens Billettkontor, Posten, Narvesen, 7-eleven eller ved inngang fra kl 18.00 på konsertdagen.

INNGANG TIL KONSERTOMRÅDET 
Inngang til konsertområdet er fra sør ved Thon Hotel Bergen Brygge, samme inngang som for Haakonshallen. Rullestolbrukere benytter samme inngang som det øvrige publikum. Se kart og oversiktstegning:
 


Vis Bergenhus Festning - Plenen i et større kart

Se større bilde >>


ALDERSGRENSER, VERGEORDNING 

Det er 18 års aldersgrense ved denne konserten. Personer under 18 men over 15 år kan komme inn under såkalt vergeordning.

”Under 18” må komme i følge voksen person (over 23 år) som har ansvar for at vedkommende ikke benytter alkohol/rusmidler før eller under konserten og har ansvar for vedkommendes sikkerhet under konserten. Verge må også kjøpe billett på vanlig måte og kan ikke benytte alkohol/rusmidler før eller under konserten. Verge kan ha ansvar for 2 personer.

Det må lastes ned VERGESKJEMA som fylles ut av verge og leveres ved ankomst til konserten. Kun vergeskjema fra Bergen Live gjelder. Last ned vergeskjema her >>

INNGANG TIL KONSERTOMRÅDET 
Inngang til konsertområdet er fra sør ved Thon Hotel Bergen Brygge, samme inngang som for Haakonshallen. Rullestolbrukere benytter samme inngang som det øvrige publikum.  Se kart.

BILLETTKONTROLL 
Billettene blir scannet ved inngang og ugyldige billetter vil bli avvist. 
Har du kjøpt billetter til flere av sommerens konserter, kontrollér at du tar med de riktige, uten gyldig billett kommer du ikke inn!

NB! det vil ikke være mulig å forlate konsertområdet for så å komme inn igjen. Dette av sikkerhetsmessige årsaker.

KROPPSVISITASJON, KONTROLL AV VESKER, BAGER, SEKKER O.L  
Av hensyn til alles sikkerhet vil publikum bli kroppsvisitert ved inngangene til konsertområdet. Likeledes vil vesker, bager, sekker o.l. bli kontrollert. Vi ber om at publikum samarbeider slik at alle kan komme inn hurtigst mulig. Det vil kun være adgang til konsertområdet etter gjennomført visitasjon.

RULLESTOLBRUKERE 
Det er avsatt område med godt utsyn for rullestolbrukere, med inngang fra Bradbenken. Ledsager benytter samme inngang som rullestolbruker. Det vil kun være plass til én ledsager pr. rullestol på det avsatte området. Ledsager må ha kjøpt egen billett til konserten. Hvis antall rullestolbrukere blir så mange at det blir plassproblemer må ledsager akseptere improviserte løsninger. Vi har ingen reservasjonsordning for plass til rullestolbrukere/ledsagere.

Biler som skal sette av av rullestolbrukere må følge politiets/vakters anvisning. Det er ingen parkeringsmuligheter i området. Biler som skal hente rullestolbrukere må være på plass 30 minutter før konserten slutter.

Vi understreker at området er for rullestolbrukere, vi kan ikke gi plass til andre her.

DETTE ER IKKE TILLATT Å MEDBRINGE TIL KONSERTEN: 
•           Foto/video/audio utstyr 
•           Flasker, bokser eller andre harde, skarpe eller tunge gjenstander 
•           Kjettinger, tunge kjeder, reimer med spisse nagler 
•           Våpen av enhver art, fyrverkeri, laserpenner  
•           Bannere, paraplyer
•           Klappstoler, barnevogner o.l.  
•           Drikkevarer, matvarer  
•           Hunder, katter eller andre kjæledyr

Dette vil bli avvist ved inngang. Spar deg selv og det øvrige publikum for ergrelse og ventetid med å ikke bringe noe av dette med deg til konserten. Det er generelt forbud mot foto/video eller lydopptak ved konsertene.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er oppbevaringsmuligheter på/ved området, og at arrangør ikke er ansvarlig for utstyr som blir henlagt på eller utenfor konsertområdet.

MAT OG DRIKKE 
Mat eller drikkevarer kan ikke medbringes på konsertområdet. Enkle matretter, øl, vin, cider og alkoholfri drikke selges i publikumsområdene.

GARDEROBE 
Det er ingen garderobemuligheter på området under konserten.

MERCHANDISE 
Salg av artistenes autoriserte effekter vil kun foregå ved inngang og inne på konsertområdet. Slike effekter som tilbys andre steder i Bergen på konsertdagen er med stor sikkerhet falske produkter, det vil si ikke autorisert av artisten.

NB! Ikke la deg lure! Dersom du blir kontaktet av personer som vil selge deg VIP-pass eller Backstage-pass er det ren og skjær svindel. Slike eksisterer ikke for salg.

CASHLESS ELEKTRONISK BETALINGSLØSNING 
Se mer informasjon om Cashless her >>
Ved større arrangementer der Bergen Live har ansvar for serveringen, benytter vi Cashless elektronisk betalingsløsning. Dette for at du skal få handlet raskere og køene skal bli kortere. 

Som flere andre festivaler og konsertarrangører har vi valgt cashless som betalingsløsning. Har du kort fra en av disse arrangørene kan det også brukes på Bergen Live sine arrangementer med Cashless-løsning. Se www.cashless for oversikt over arrangementer der kortet kan benyttes.

Alle transaksjoner er gratis, du belastes kun årsgebyr kr 50,- (Dette er en avgift som tilfaller selskapet som drifter Cashless). Cashless-kortet er gyldig ut 2013, ubenyttet beløp kan refunderes innen 31.12 2013. 

Du kan kjøpe og fylle opp kortet med ønsket beløp på områdets påfyllingsstasjoner eller forhåndskjøpe i Grieghallens Billettkontor.

Ved kjøp scannes kortet i kassen og beløpet trekkes fra kortets saldo. NB, kortet kan ikke benyttes ved kjøp av T-skjorter og lignende 

PÅFYLLING AV KORT 
Cashless kortet kan fylles opp på betjente og ubetjente påfyllingsstasjoner på konsertområdet. Disse er tydelig merket og er lette å finne. Det er mange påfyllingsstasjoner inne på området og påfyllingsprosessen er enkel. Fyll derfor ikke på mer enn du tror du kommer til å bruke.

Slik fyller du på kortet ditt på selvbetjente påfyllingsstasjoner: 
•    Legg Cashless- kortet på leseplaten på påfyllingsstasjonen  
•    Velg beløp du ønsker å fylle opp kortet med 
•    Dra bankkortet ditt gjennom bankkortterminalen  
•    Tast kode og klar  
•    Vent til Cashless kortet er fylt med nytt beløp, dette tar noen få sekunder  
•    Kortet kan fylles og refunderes så mange ganger du ønsker.

GJENSTÅENDE BELØP 
Hvis du ønsker å få refundert gjenstående beløp etter konserten henvender du deg til et av utsalgspunktene på området. Du vil der få en refunderingskvittering. På denne kvitteringen er det oppgitt en refunderingskode og et serienummer, disse legges inn på www.cashless.no og pengene som er igjen på kortet tilbakeføres. Har du ikke fått kvittering etter konserten kan du gå inn på www.cashless.no og følge fremgangsmåten for manuell refundering.

Husk, kortet kun er gyldig til og med 31.12.2012 og ubrukt beløp må refunderes innen denne datoen! 

Ta godt vare på kortet. Mistet kort, med eller uten gjenstående beløp, erstattes ikke.

TRANSPORT, PARKERING 
Det er ingen parkeringsmuligheter nær konsertområdet. Bruk buss eller benytt parkeringsanlegg. Man kan gå til konsertområdet på 10-15 minutter fra de aller fleste parkeringsanlegg i Bergen. Sjekk ruteselskapenes internettsider for rutetider.

PÅKLEDNING 
Husk at du skal på utendørskonsert! Kle deg praktisk og etter værforholdene. Bruk komfortable sko, det blir lenge å stå. Glem ikke at konserten finner sted i Bergen og kle deg deretter. Dersom det er utrygt for regn - ta med regntøy da paraply ikke er tillatt på konsertområdet.

HØRSELSVERN  
Ørepropper er gratis tilgjengelig på konsertområdet ved inngang og i barene.

ALKOHOL, RUSMIDLER 
I venteområdet utenfor konsertområdet gjelder generelle lover og regler om drikking på offentlig sted. Inne på konsertområdet gjelder vanlige skjenkeregler. Tydelig berusete personer vil bli bortvist fra området.

RØYKING 
Røyking er helsefarlig og til sjenanse for andre publikummere. Vis derfor hensyn og respektér meldinger fra publikum i din nærhet dersom de ber deg om å la være å røyke.

MISTETE GJENSTANDER/HITTEGODS 
Rydding av området etter konserten utføres av Turn og Idrettsforeningen Viking og gjenstander som blir funnet under rydding blir samlet på deres kontor i Vikinghallen. Telefon: 55 36 53 46, e-post: tifviking@tifviking.no

Gjenstander som blir funnet og levert til vaktpersonell eller innlevert i servering/salgsbodene, blir levert Bergen Live og blir samlet på vårt kontor. Telefon: 55 21 50 60, e-post: post@bergenlive.no

AVSPERRINGER 
Konsertområdet vil være avsperret fra morgen, dagen før konserten til kveld, dagen etter konserten. På konsertdagene vil hele festningsområdet være avsperret.

KONTAKT 
Har du spørsmål, send e-post til post@bergenlive.no eller ring 55 21 50 60. Vi ber om forståelse for at vi dagene tett opptil konsertene og på konsertdagen har begrenset kapasitet til å besvare e-post og telefon.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER