Konsertvorspiel i Snekkerbrakken

Snekkerbrakken er et unikt og totalrenovert selskapslokale med beliggenhet i idylliske omgivelser på Bergenhus festning, et av de eldste og best bevarte festningsområder i Norge. Lokalet passer perfekt for bedriftsarrangementer som konferanser, seminarer, produktlanseringer, bedriftsfester, teambuilding samt private fester, konfirmasjoner og bryllup. Les mer om Snekkerbrakken her >>


Maria Mena-julevorspiel i Snekkerbrakken 14. desember

I forbindelse med Maria Mena sin julekonsert i Grieghallen 14. desember har vi gleden av å invitere et begrenset antall grupper på julevorspiel i selskapslokalet Snekkerbrakken på Bergenhus Festning. Vi byr på velkomstdrink og 2-retters meny før vi skysser deg og dine venner til Grieghallen i god tid til konserten. 

Velkomstdrink serveres fra kl. 17.00
Vi ønsker velkommen til bords kl. 17.45
NB! Minimum seks personer per gruppe!

Klikk her for å kjøpe denne deilige julepakken >>

Pris: 1365 inkl. billettavgift. Prisen inkluderer velkomstdrink, middag, transport og konsertbillett på gode plasser. Drikke til maten kommer utenom. PS: Pakken og prisen blir lagt til billettbestillingen etter du har valgt billettene dine. 

Spørsmål? Kontakt oss på sb@bergenlive.no. Klikk her for kart >>

 

 

 
Brit Floyd-vorspiel i Snekkerbrakken 7. oktober

I forbindelse med Brit Floyd-konserten i Grieghallen lørdag 7. oktober inviterer vi til konsertvorspiel i Snekkerbrakken på Bergenhus Festning. Vi varmer opp med velkomst fra kl 16.30 før Thomas Digervold fra Ost & Øl tar oss gjennom en ølsmaking utenom det vanlige. Som Thomas sier: Ost er digg, øl er digg, sammen er det fantastisk!

Etter smakingen serverer vi en bedre burgermeny som nytes i godt selskap og drikke, før vi vender snuten mot Grieghallen og konsert. Vi ordner med transport.

Pris: 1390 inkl. billettavgift, inkluderer billett til Brit Floyd-konserten på gode plasser, velkomstdrink, ølsmaking, burger meny og transport til Grieghallen.

Har du spørsmål om arrangementet, send e-post til: kari@bergenlive.no 
Klikk her for kart >>

PÅMELDING TIL BRIT FLOYD-VORSPIEL I SNEKKERBRAKKEN 7. OKTOBER 2017