Refundering av billetter

Billetter blir kun refundert etter avtale med spillested/arrangør, og kun ved avlysning eller endring av konsertdato. Ved avlysning refunderes normalt billetter inntil 60 dager ETTER opprinnelig konsertdato. Servicegebyr eller ekspedisjonsgebyr blir ikke refundert. Merk at billetter til flyttede arrangementer fremdeles er gyldige, og kan benyttes til ny dato. Refunderingen skjer ikke automatisk, du må selv ta kontakt med utsalgsstedet for refusjon.

Vennligst merk følgende:

  • Billettene må være returnert FØR siste frist for refundering
  • Billetter skal refunderes der hvor de er kjøpt

Billetter betalt med kort og sendt hjem per post returneres til:
Ticketmaster Norge, PB 607, 8607 Mo i Rana. Vennligst merk konvolutten "avlyst arrangement"
Vær oppmerksom på at beløpet blir refundert tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp av billettene

Billetter som er tilsendt som vedlegg i e-post (TicketFast); ring 22 82 81 97 og oppgi ditt referansenummer. Billettene vil da bli refundert per telefon, og pengene overføres tilbake til det kortet som ble brukt under betaling

Avlyste og flyttede arrangementer

  • Led Zeppelin Masters 5. oktober – Grieghallen – NY DATO:  Lørdag 23. mars 2019
    Konserten med Led Zeppelin Masters i Grieghallen er flyttet fra 5. oktober 2018 til lørdag 23. mars 2019. Dette er en konsekvens av at turnéperioden til bandet er flyttet. Kjøpt billett kan benyttes til ny dato. Har du e-tickets oppdateres billetten automatisk. Vi beklager dersom endringen medfører ubeleiligheter for deg som har kjøpt billett. Dersom ny dato ikke passer for deg kan du refundere billett på utsalgsted innen 05/12/2018. For billetter kjøpt på ticketmaster.no ta kontakt på tlf 815 33 133 for refusjon.

  • Luke Elliot 19. mars – Lille Ole Bull – NY DATO: Tirsdag 1. oktober 2019
    Konserten med Luke Elliot på Lille Ole Bull flyttes fra 19. mars til 1. oktober 2019. Dette er en konsekvens av at hele turneen hans er flyttet til høsten grunnet utsatt dato for lansering av album. Gjeldende billett kan benyttes på ny dato. Dersom ny dato ikke passer for deg kan du refundere billett på utsalgssted innen 19/05/2019. For billetter kjøpt på ticketmaster.no ta kontakt på tlf 815 33 133 for refusjon. Til Bergen Live Sessions-medlemmer: Dersom du ikke planlegger å videreføre ditt sesongkort til høsten, men likevel ønsker å se konserten med Luke Elliot, ta kontakt med oss på billett@bergenlive.no så kan vi utstede enkeltbillett til denne konserten uten kostnad.