Refundering av billetter

Billetter blir kun refundert etter avtale med spillested/arrangør, og kun ved avlysning eller endring av konsertdato. Ved avlysning refunderes normalt billetter inntil 60 dager ETTER opprinnelig konsertdato. Servicegebyr eller ekspedisjonsgebyr blir ikke refundert. Merk at billetter til flyttede arrangementer fremdeles er gyldige, og kan benyttes til ny dato. Refunderingen skjer ikke automatisk, du må selv ta kontakt med utsalgsstedet for refusjon.

Vennligst merk følgende:

 • Billettene må være returnert FØR siste frist for refundering
 • Billetter skal refunderes der hvor de er kjøpt

Billetter betalt med kort og sendt hjem per post returneres til:
Ticketmaster Norge, PB 607, 8607 Mo i Rana. Vennligst merk konvolutten "avlyst arrangement"
Vær oppmerksom på at beløpet blir refundert tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp av billettene

Billetter som er tilsendt som vedlegg i e-post (TicketFast); ring 22 82 81 97 og oppgi ditt referansenummer. Billettene vil da bli refundert per telefon, og pengene overføres tilbake til det kortet som ble brukt under betaling

 

Avlyste og flyttede arrangementer

 • Kim Larsen & Kjukken 4. august 2018 – Bergenhus Festning – AVLYST!
  De syv planlagte konsertene til Kim Larsen og Kjukken i Norge i august i år avlyses. Her er meldingen vi har fått fra artistens representanter:  
  Med stor beklagelse må vi desværre aflyse de kommende koncerter i Norge. Som det er offentligt kendt, har Kim Larsen for nylig gennemgået et alvorligt sygdomsforløb, hvilket naturligvis tærer på kræfterne. Det har dog ikke haft betydning for de koncerter vi siden juni har spillet i Danmark og Sverige. Men det omfattende rejseprogram, som syv koncerter på ti dage i Norge kræver, er på nuværende tidspunkt alt for udmattende for Kim Larsen at gennemføre. Vi undskylder mange gange overfor vores trofaste norske publikum og arrangører. Kim Larsen & Kjukken vender tilbage og spiller de ni danske koncerter i august som planlagt.
  Kjøpte billetter refunderes der de er kjøpt innen 60 dager etter annonsert konsertdato, det vil si 4. oktober 2018. Ticketmaster åpner for refundering fra tirsdag 24. juli kl. 11.00. 

 • Robert Plant & The Sensational Space Shifters 7. august 2018 – Bergenhus Festning – AVLYST!
  De fem planlagte konsertene til Robert Plant and the Sensational Space Shifters i Skandinavia i august i år utgår. Her er meldingen vi har fått fra artistens representanter:  Due to re-scheduling arrangements, Robert Plant's plans for sScandinavia in 2018 are being postponed. His European shows will now finish in Dresden, Germany on August 1st.
  Vi beklager det inntrufne. Kjøpte billetter på forsalget refunderes der de er kjøpt innen 60 dager etter annonsert konsertdato, det vil si 7. oktober 2018.

 • Led Zeppelin Masters 5. oktober – Grieghallen – NY DATO:  Lørdag 23. mars 2019
  Konserten med Led Zeppelin Masters i Grieghallen er flyttet fra 5. oktober 2018 til lørdag 23. mars 2019. Dette er en konsekvens av at turnéperioden til bandet er flyttet. Kjøpt billett kan benyttes til ny dato. Har du e-tickets oppdateres billetten automatisk. Vi beklager dersom endringen medfører ubeleiligheter for deg som har kjøpt billett. Dersom ny dato ikke passer for deg kan du refundere billett på utsalgsted innen 05/12/2018. For billetter kjøpt på ticketmaster.no ta kontakt på tlf 815 33 133 for refusjon.