Alan Walker

STED

Bergenhus Festning - Bastionen

DATO

Fredag 24. august 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

15 år - vergeordning for U15

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

500 + billettavgift

En av verdens mest suksessfulle EDM-artister vender hjem til Bergen og inviterer til en gigantisk bursdagsfest på Bastionen på Bergenhus Festning: VELKOMMEN TIL ALAN WALKER’S BDAY BASH!

Alan Walker er en av verdens største DJer og EDM-produsenter. Låtene til 20-åringen fra Bergen er streamet milliarder av ganger og på en daglig basis spiller han for større forsamlinger rundt om i verden enn det den gjengse bergenser kan forestille seg.

Etter et hektisk år på turné i utlandet vender Alan Walker hjem til Bergen for å feire bursdagen sin med en heidundrende fest på Bergenhus Festning. Han skal spille sine største hits for hjemmepublikummet og gjøre alt annet enn å spare krutt. 

Post-millenniumsbarnet Alan Walker vokste opp blant teknologi og tidlig ble fascinert av datamaskinens muligheter. YouTube-oppdagelsen av produsenter som K-391 og komponister som Hans Zimmer satte griller i hodet på unge Walker.

Drumstep-debuten ”Fade” ble senere til monsterhitten ”Faded” – resten er historie. Låter som ”Alone”, ”Sing Me To Sleep” og ”All Falls Down” har gitt Walker en umiskjennelig signatur og enorm internasjonal suksess. Og eventyret bare fortsetter.

Denne kvelden handler det kun om å ha det gøy. Det er bursdag og Alan er hjemme i Bergen! Velkommen til fest på Bergenhus Festning! Blir det partyhatter? Kake? Den som deltar får se! RSVP via Ticketmaster.no.

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Bastionen

Intimt og naturskjønt område på Bergenhus Festning. Kapasitet: 3500 personer

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50