Alan Walker - Ekstrakonsert!

STED

USF Verftet

DATO

Onsdag 21. desember 2016

ALDER

18 år - vergeordning. Minimum alder 15 år.

PRIS

350 + billettavgift

Konserten med Alan Walker på USF Verftet 22. desember er allerede utsolgt, men fortvil ikke! Det blir ekstrakonsert 21. desember - billetter i salg nå!  En av verdens mest suksessfulle artister i 2016 vender hjem til Norge og inviterer i samarbeid med VIPPS til sin første konsert i hjembyen Bergen! Etter et minnerikt år fullt av høydepunkter er Alan Walker nå klar for å offentliggjøre sine aller første headlinerkonserter i Norge, og inviterer til fest på USF Verftet 21. og 22. desember. Konserten markerer forøvrig et banebrytende samarbeid med betalingstjenesten VIPPS og DNB. Kjøp billett med VIPPS her!

19 år gamle Alan Walker kan med trygghet omtales som en av verdens mest suksessfulle artister i 2016. Artisten, DJen og produsenten fra Bergen var for under ett år siden et ubeskrevet blad for de aller fleste, men med debutsingelen Faded skjøt karrieren fart mot den internasjonale stjernehimmelen. Singelen har solgt mer enn 9 millioner enheter globalt, og passert mer enn 1,3 milliarder avspillinger online.

Etter å ha lansert oppfølgeren Sing Me To Sleep, har Alan Walker nå lagt bak seg en mildt sagt hektisk festivalsommer. I tillegg til å varme opp for verdensstjernen Rihanna på hennes ANTI World Tour, har han også sluppet tre forfriskende remixer av låter fra henholdsvis ColdplayCash Cash & Digital Farm Animals, og nylig superstjernen Sia. I høst står en omfattende Asia-turné for tur, før blikket omsider rettes hjemover - tilbake til byen der det hele startet.


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50