Astrid S

STED

Lille Ole Bull

DATO

Fredag 9. oktober 2015

ALDER

18 år - leg. plikt

PRIS

250/200 + billettavgift

Astrid S er noe så sjeldent som et naturlig musikalsk talent. Hun skriver låter og fremfører dem på en måte som skjærer rett igjennom og treffer deg der hvor det er meningen at musikk skal treffe - i hjertet ditt. Singelen "2AM" ble låten som ga oss et første hint om hvilken musikalsk retning den unge artisten ønsker å gå. Den har solgt til gull og lenge ligget topp ti på norske radiolister. Singelslippet ble fulgt opp av to kritikerroste opptredener under by:Larm 2015 der soundet og live-artisten Astrid for første gang fikk vist seg frem.  Matomas remix av "2AM" har gitt låten evig liv, og høsten 2015 vil by på både flere låtutgivelser i tillegg til store konsertopplevelser i både inn- og utland. 

Hun vokste opp i den lille byen Berkåk. Byen har færre enn 1000 innbyggere og lange, kalde vintre. Astrid ble interessert i musikk tidlig i livet, og da hun var seks begynte hun å spille piano. Det gikk ikke lenge før hun trakterte både gitar og fløyte, og i tillegg både sang hun og skrev musikk. Hennes karakteristiske stemme og sterke fremtoning har siden imponert både publikum og musikkindustrien, og hun ble allerede i 2013 nominert i kategorien "Årets Nykommer" og "Årets Artist" av NRJ Awards.

Astrid er 18 år, har utsøkt smak, er smart, og hun er i ferd med å sette spor etter seg som utøvende kunstner, sanger og låtskriver. Kjenn din besøkelsestid!


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50