Audrey Horne

STED

USF Verftet

DATO

Fredag 6. november 2015

ALDER

18 år - vergeordning (Min. 15 år)

PRIS

250/200 + billettavgift

Hva får man om man blander alt det beste fra 70-, 80-, og 90-tallets gitarrock sammen med enorme mengder formidlingstrang og bøtter med energi og humør? Bergensbandet, Audrey Horne, selvsagt. Og for de som ikke tror på oss, er det bare å spørre en av de flere tusen som så dem på Bergenfest i fjor, eller sjekke med en av de som var med på å fylle opp Røkeriet på USF samme høst.

De har fått seksere i dagspressen, VG inkludert. Toppet årsbestelister i bransjeblader og fagpresse over hele Europa. Bandets singler, «Redemption Blues» og «Out of the City», er begge YouTube-favoritter.

Det er altså liten tvil om at bergenserne har truffet en nerve hos de fagkyndige. Men det som helt klart er enda viktigere: Publikum elsker dem. Enten de gjør intime klubbscener, spiller på store festivaler, eller varmer opp 40.000 AC/DC-fans på Valle Hovin, så er euforien alltid til å ta og føle på.

Hvorfor er det sånn? De to siste platene deres, «Pure Heavy» og «Youngblood», er rene etapperitt i riffmettet, klassisk hardrock med store refreng og gnistrende gitarspill. Men også fordi Audrey Horne er like glade i stå på scenen som fansen er i å stå foran den. Slikt blir det god kjemi av.

Har du ennå ikke sett bandet live før og digger band som Led Zeppelin, Kiss og Thin Lizzy og Whitesnake er det vi ganske sikre på hvor du bør være når Audrey Horne inviterer til nytt rockeslag på USF 6. november. 

Support - Magick Touch

Magick Touch utforsker mystikken, magien og den uendelige kraften som finnes i RIFFET, selve kjernen i hard rock. Gjennom den hedenske treenigheten av forvrengt elektrisk gitar, bass og trommer forsøker bandet å materialisere urkreftene som får menn og kvinner til å skrike, le, gråte, hoppe, danse, føle og elske (og drikke en øl eller to ekstra).

På sitt debutalbum « Electrick Sorcery», tilgjengelig fra 31. august, sager bandet på eksplosivt og musikalsk vis en vakker kvinne i to, minst. Balstyrig, energisk og nyvasket hardrock som står seg fint  sammen med frakken og jakken fra '78, samtidig uten duft av skjemmende møllkuler.

Magick Touch har akkurat signert med Edged Circle Productions, og «Electrick Sorcery» er dermed sikret utgivelse også via det forjettede vinylformatet.

           


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50