Avatar

STED

USF Verftet

DATO

Torsdag 7. mars 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

275 + billettavgift

Spektakulære Avatar kommer til Bergen med sitt melodiske death metal-teater!

“Kongen er evig, Avatar Country er uendelig. Albumsukesser kommer og går. Selv om legender lever for alltid, må fortellinger noen ganger ta slutt. Vi er der ikke enda, men vi er nærmere enn noensinne… Mørke krefter tilslører sinnene våre og vi oppfordrer dere til å bli med på feiringen av Avatar Coutry før dørene til kongedømmet lukkes og vi vandrer videre til uutforskede terretorier. Bli med å gjøre dette til en for bøkene!” 

Et av Nord-Europas mest sagnosuste kult-band i metalsjangeren legger ut på sin andre konsertrunde i Europa med albumet Avatar Country. Med sitt mystiske univers, underfundige karakterer og ekstremt fengende låter har svenskene turnert land og strand rundt og varmet opp for storheter som In Flames og Five Finger Death Punch.

På deres beryktede konserter er du garantert et spektakulært sirkusmareritt når de mørklegger manesjen og åpner portene til Kongedømmet Avatar.

Specials guests: The Mahones & Dylan Walsh


VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50