Bergen G-Fest

STED

Bergenhus Festning - Bastionen

DATO

Lørdag 18. august 2018

DØRENE ÅPNERTID

18:00 18:30

ALDER

15 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

500 / 450 + billettavgift

Dårlig Vane, Kamelen, Sushi x Kobe og A-Laget headliner tidenes hiphopfest på Bergenhus Festning!

Bergen får sin egen hiphopfestival! NMG/G-Huset, Bergen Live og ACT Entertainment koker ihop en gigantisk hiphopfest på Bergenhus Festning lørdag 18. august. Bergen G-Fest skal mate deg med det beste av hiphop fra Bergen!

Billettene slippes fredag 20. april kl. 12.00 - vær klar!

12 av landets aller heiteste artister i sjangeren skal få Bastionen til å koke:

⚡️Dårlig Vane
⚡️Kamelen
⚡️Sushi x Kobe
⚡️A-Laget
⚡️King Skurk One
⚡️Emir
⚡️Jonas V
⚡️MachoMayne
⚡️Angelo Reira
⚡️Klaus Perry
⚡️Mats Dawg
⚡️Sofie Hamre

Denne gjengen er kjent for sine episke konserter, skarpe rim og frekke beats som setter hele skjelettet i bevegelse. Flere av artistene har solgt ut store klubbkonserter i Norge de siste årene, mens andre er i ferd med å etablere seg blant de mest spennende nye stemmene på den skandinaviske musikkscenen. Vi utelukker heller ikke en og annen overraskelse underveis.


Dårlig Vane

NMG/G-husets siste stjerneskudd, årets Urørt-vinner Dårlig Vane, har tatt undergrunnen med storm den siste tiden. Med suggerende og basstunge beats på gateslagere som "Ikkje la meg", "Gikk i bakken" og "To blå" har Dårlig Vane skapt en enorm forventning blant hiphopfans langt utenfor Bergen. De har allerede blitt sammenlignet med Norges Mateste Rapgruppe A-laget, og deres elleville konserter etterlater ingen tvil om at Bergen gjør det som ingen tør.


Kamelen

Den unge hiphop-myten Kamelen er i sitt livs form: Si Ingenting er for moderne rap-klassiker å regne og sommerhiten Beng Beng Beng har gitt gjenklang i Bergensgatene det siste året. I desember spilte han sin første headlinergig på USF Verftet – nå erobrer han Bergenhus Festning!


Sushi x Kobe

Sushi x Kobe har gjort seg bemerket for deres blanding av surrealistiske, bekmørke tekster over knallharde trapbeats. Et show med dem kan minne mer om en blanding av en metallgig og et slagsmål på en fotballpub enn en rapkonsert.


A-Laget

"Det' Laaaaaget, vi e fåkkings legender/ dropper fete rim, og knekker mange senger." Det derre nummer 1-laget fra Bergen, du vet Girson, Vågard og Store P.VENUE

Bergenhus Festning - Bastionen

Intimt og naturskjønt område på Bergenhus Festning. Kapasitet: 3500 personer

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50