Bergen Street Food Festival 2019

STED

Snekkerbrakken

DATO

Lørdag 25. & Søndag 26. mai 2019

PRIS

Gratis

Etter fjorårets suksess med 18.000 besøkende over to dager bretter vi selvsagt frem piknikkduken for en ny runde med Bergen Street Food Festival i 2019! Denne helgen gjør vi om Bergenhus Festning til et paradis for street food-entusiaster.

✅ Ca. 20 leverandører/gatekjøkken
✅ Mat og drikke fra alle verdenshjørner
✅ Food Trucks
✅ Bar
✅ Aktiviteter for hele familien

Kategorien gatemat spenner fra klassiske guilty pleasures, via friske fristelser til spicy verdensmat og søte treats. Og det er mange grunner til at gatemat er gøyere enn vanlig mat: Du kan spise det med hendene, du kan kjøpe det ut av vinduet fra en truck eller tuktuk, du får maten servert med én gang - rykende varm og duftende av umiddelbar tilfredsstillelse, og - du kan reise rundt kloden uten pass - kun med ganen og kjevene! 

Et bredt spekter av leverandører inviterer deg til sitt gatekjøkken under Bergen Street Food Festival 2019. Leverandørlisten vil bli publisert fortløpende.


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50