Boy Pablo

STED

Østre

DATO

Fredag 13. april 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 21:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

200 / 150 + billettavgift

Internettkjendis og indie boy genius Boy Pablo lager indiepop for tropiske sommerdager og bergenske vintre. I demringen av EP-en Roy Pablo og at musikkvideoen til låten Everytime gikk viral og nå nærmer seg 5 mill. plays på YouTube, er Pablo klar for sin første Europa-turné. Den skal selvsagt rundes av i hjembyen Bergen.

Allerede er det satt opp ekstrakonsert på Hoxton Square i London. 19-åringen skal også innom bl.a. Vega i København, Blå i Oslo og et titalls andre europeiske klubber. Gitaren til Pablo er på bølgelenge med Mac Demarco, men han er også fostret opp på musikk fra Tylor The Creator, MGMT og Youth Lagoon. 

På scenen har Pablo har med seg sine 4 nære venner. Sammen har de blant annet spilt foran Kongen og Dronningen under deres signingsferd, varmet opp for Beach Fossils og Anna of the North på hennes turné, og spilt på bl.a. Slottsfjell og Bergenfest i fjor sommer. På konsert tar Pablo deg med på en reise gjennom livet som ung og forelsket norsk-chilener i form av energisk og ektefølt indie-pop.

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Østre

Kapasitet: 240
Webside
Telefon +47 482 37 888
Epost: post@oestre.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50