Dylan Leblanc

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 21. august 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

Dylan Leblanc slo igenom som et singer/songwriter-vidunderbarn med debuten ‘Paupers Field’ på Rough Trade da han var kun 20 år. Debuten ble applaudert som det ultimate beviset for en ekseptionell americanabegavning. Legenden Emmylou Harris hadde en gjesteopptreden på albumet.

Det var den mest interessante debuten fra en ung, amerikansk mann med gitar siden Ryan Adams klassiske Heartbreaker. Talentet er den ultimate kombinasjonen av arv og miljø, då Dylan er vokst opp med en far som arbeidet som session-musiker i legendariske Muscle Shoals studio.

Selv om Dylan er den første til å erkjenne at han ikke var klar for den tidlige suksessen, så råder det ingen tvil om at han er klar nå. Men et kalibrert livskompass og en ny sjanse til å dele av sitt talent så gjorde han et s att dela med sig av sin talang så gjorde han ett efterlängtat återbesök i Skandinavien sommaren 2017 tillsammans med nya kombandet The Pollies. Bland annat han de med en bejublad spelning på nya Americana-festivalen Sthlm Americana och i sommar är han här på nytt, för en mycket längre turné - och återigen med The Pollies som backning.

Konserten inngår i konsertserien Bergen Live Sessions.

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50