Einar Selvik (Wardruna)

UTSOLGT

Unummererte sitteplasser

STED

Håkonshallen

DATO

Fredag 22. februar 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

Fri aldersgrense

PRIS

450 / 400 + billettavgift

Wardruna-frontmann Einar Selvik inntar Håkonshallen i soloformat. Einar tar oss med på en musikalsk reise ut av Wardruna sitt normalt så store lydlandskap og inn i en enklere og mer direkte form.

Einar Selvik er komponist, multiinstrumentalist og mannen bak Norrøn-folk gruppen Wardruna. Wardruna er et prosjekt som lager musikalske tolkninger av norske og norrøne kulturelle og esoteriske tradisjoner. Ved å bruke Nordens eldste instrumenter, språk og poetiske versemål i et moderne lydlandskap har Einar klart å forene det akademiske med det populærkulturelle og gi ny stemme til gamle, men fortsatt relevante tanker, verktøy og teknikker fra fortiden.

I denne konserten tar Einar oss med på en musikalsk reise ut av Wardruna sitt normalt så store lydlandskap og inn i en enklere og mer direkte form hvor stemmen, poesien og instrumenter som Kraviklyre, Taglharpe og Bukkehorn står i sentrum. 

NB: Ingen servering.

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Håkonshallen

Håkonshallen ble reist på 1200-tallet som kongebolig og festsal. Nå er hallen et av landets viktigste historiske monumenter og mest unike konsertarenaer.
 

Kapasitet: 400 sittende
Webside
Telefon 55 30 80 30
Epost: post@bymuseet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50