Fish

STED

USF Verftet

DATO

Torsdag 4. oktober 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

390 + billettavgift

Tidligere Marillion-vokalist, Fish, skal fremføre mesterverket «Clutching at Straws» i Bergen! Ingen fans av klassisk progrock kan være bekjent med å gå glipp av dette!

Fish, eller Derek William Dick som han egentlig heter, forlot det velrennomerte progrockbandet Marillion på høyden av deres suksess i 1988 – kort tid etter at det ikoniske albumet «Clutching at Straws» havnet i platehyllene. Platen fulgte opp like viktige «Misplaced Childhood». Begge utgivelsene vil nok få en ekstra fyldig ramme når progrrock-sjangeren skal kronikeres.

Den skotske sangeren har hatt en lang karriere som soloartist etter han forlot Marillion. Nå har han bestemt seg for at det er en tid for alt. I 2020 har han bestemt seg for å legge opp. Men før det skal han gjøre en siste plate. «Weltschmerz» er er bebudet innen kort tid og på sin siste signingsferd skal Fish spille både «Clutching at Straws»  i sin helhet og materiale fra sin nye plate.


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50