Hawksley Workman

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 4. september 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

250 + billettavgift

Den kanadiske kultsangeren og multiinstrumentalisten Hawksley Workman kombinerer sin fantastiske stemme med en evne til å fortelle historier som tidligere har fått Bergens Tidende til å trille seks øyne på terningen når han har spilt i Bergen!

Dersom du var på Garage-konserten hans i mai 2002, så husker du det nok fortsatt. Dette var en slik sjelden konsert der kommunikasjonen med publikum var total, og der de flotte sangene ble fremført med hjertet utenpå skjorten.

"Mottakelsen var like uventet som den var fantastisk. Jeg og pianisten min snakker fortsatt om den konserten. Så spesiell var den!" uttalte Workman til NRK forut for hans konsert på John Dee i Oslo fire måneder senere. Fem år senere var han tilbake for en utsolgt konsert på Garage, og da hentet BTs anmelder frem både den høyeste karakteren og de største superlativene.

Hawksley Workman betyr mye for mange, men primært er han en kunstner i ordets purest forstand - alltid på jakt etter nye og interessante perspektiver på verden og menneskene i den. 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50