Highasakite - ekstrakonsert

STED

USF Verftet

DATO

Lørdag 19. november 2016

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

420/400 + billettavgift

Tider på Konsertdagen: Dørene åpner: kl 19.00 / Hanne Hukkelberg: kl 19.30 / HAAK: kl 20.15. Møt opp i god tid! I mai slapp Highasakite albumet «Camp Echo» til strålende anmeldelser, og fulgte dermed opp «Silent Treatment», som klarte hele 94 uker i strekk og dermed ny rekord på Norges offisielle albumliste (VG-listen), på praktfullt vis.  Før den tid slapp bandet i januar singelen «Someone Who´ll Get It» til like strålende mottakelse. Det var ikke bare her hjemme i Norge folk bet seg merke i det nye materialet, singelen hadde også premiere på blant annet BBC1 i Storbritannia og Triple J i Australia, mens musikkvideoen hadde premiere på selveste Vogue. Online (stream) var det The Fader som sto for premieren. Siden den gang har singelen nådd gullstatus og en førsteplass på radiolistene her til lands, mens den ved siden av overnevnte radioer også har blitt listet på blant annet dansk P3 og 1Live i Tyskland. «Someone Who´ll Get It» vokste seg forøvrig til å bli en av Triple J sine mest spilte låter over en lang periode. 

Singelen ble fulgt opp av andresingelen Golden Ticket, også denne gikk inn til A-listinger på blant annet P1 og P3, i tillegg til nok en playlisting på Triple J i Australia og 1Live i Tyskland, blant annet. Andresingelen, som førstesingelen, gikk dessuten helt til topps på den offisielle norsk radiolisten.

På livesiden har Highasakite nylig gjennomført en festivalsommer hvor de i Norge har vært headliner hos Øyafestivalen, Bergenfest, Pstereo, Parken og Trollrock, mens flere store internasjonale festivaler som Roskilde, Hurricane, Glastonbury, Bråvalla og Latitude også har blitt gjennomført. Highasakite gjorde ved siden av dette dessuten en egen (utsolgt) slippkonsert på Village Underground i London.

Verdt å merke seg er det også at Highasakite er offentliggjort som første artist, og det norske bidraget, til årets Nobelkonsert.

Det er med stor glede vi nå kan annonsere at Highasakite begir seg ut på en norsk høstturné fra oktober, da i Hammerfest, Gjøvik, Vinstra, Trondheim, Volda, Ålesund, Tromsø, Bodø, Kristiansand, Stavanger, Sogndal og Bergen.

Før den norske turnéen reiser Highasakite ut på en 18 konserter lang turné i utlandet, nærmere bestemt 10 konserter i USA og 8 konserter rundt om i Europa. Samtlige datoer og spillesteder ligger oppe på www.highasakite.no

Datoer og byer er som følger:

22.sept Hammerfest – Arktisk Kultursenter 
23.sept Gjøvik – Studenthuset 
24.sept Vinstra – Rudi Gard 
14.okt Trondheim – Samfundet 
20.okt Volda – Rokken  
21.okt Ålesund – Terminalen 
03.nov Tromsø – Driv 
04.nov Bodø – Sinus 
11.nov Kristiansand – Kick 
12.nov Stavanger – Konserthuset 
17.nov Sogndal – Meieriet 
18.nov Bergen – USF Verfet 
18. mars Oslo - Spektrum

SUPPORT: HANNE HUKKELBERG
Det gleder oss stort å kunne fortelle at Hanne Hukkelberg skal varme opp for Highasakite på norgesturnéen i høst.
Hukkelberg er en litt hemmelig artist. Vi snakker særs egenartet indiepop med skeive takter og akkorder vi ikke hører så ofte; samples fra livet og lydbilder fra en kårny, sår og rå verden. 

I Norge kan hun skilte med Spellemannprisen, men hun er også en internasjonalt anerkjent artist som har holdt det gående siden 2004. 
Det ryktes at et femte album er på vei over nyttår. Kanskje får vi høre noen smakebiter! 
Kom tidlig, lukk munnen og åpne ørene!

ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50