Hit for Hit - live!

STED

USF Verftet

DATO

Lørdag 23. februar 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

275 + billettavgift

I festforestillingen ”Hit for Hit Live” tar komikerne og musikerne bak det kritikerroste programmet Hit for Hit, med seg artistene fra TV- skjermen og inviterer dem opp på scenen! Kanskje dukker det også opp en og annen klassiker fra Kollektivet?

Duoen Jakob Schøyen Andersen og Fridtjof Stensæth Josefsen har i flere å gledet det norske folk med TV-suksessenee Kollektivet og Hit for Hit. I denne sketsj-baserte mockumentaryen om musikk og musikkbransjen er parodiene er så velspilte og musikken så god at den eneste veien videre er å ta det til scenen!

Publikum får endelig oppleve live-opptredener fra blant annet Patrik P med sitt crew, Odd Nasty og Dobbel Derek – som til stadighet er litt bakpå, de svenske superprodusentene Axbad og Inkleino, og ikke minst den utrolig ydmyke Lasse Lazer med de følsomme hitene ”Kukk I Ræva” og ”Stiv Pikk”.

Det utelukkes heller ikke en og annen godbit fra duoens tid i Kollektivet… 


VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50