Isac Elliot

STED

Grieghallen

DATO

Søndag 14. desember 2014

ALDER

Ingen aldersgrense

PRIS

450 + bill. avgift

Det finske popfenomenet Isac Elliot kommer tilbake til Bergen søndag 14. desember etter å ha solgt ut konserten i Grieghallen i mars i løpet av noen minutter. Isac Elliot har med seg fullt liveband og dansere. Det er en bemerkelsesverdig artistkarriere vi ser starten på med Isac Elliot. Ikke minst når en vet at han enda ikke har fylt 14 år!

Isac Elliot kom som en kule inn på norsk radio våren 2013. Med singlen "New Way Home", produsert av norske Rykkinfella, sang den finske 12-åringen seg inn i norske pikehjerter og føyk oppover streaminglistene. Singlen banet også veien for albumet med samme navn.

Senere på året skapte han fullt oppstyr med sin opptreden på VG-listen Topp 20 på Rådhusplassen, NRJ In The Park under Norway Cup, samt gjesteopptreden på "Senkveld med Thomas og Harald". 

Singlen «New Way Home» har solgt til platina. I sommer er det singlen ”Baby I” som har sørget for å holde Isac Elliot i rampelyset.

Konserten finner sted i hovedsalen i Grieghallen, som for anledningen er satt opp slik at det er ståplasser foran scenen og nummererte sitteplasser i amfi. Merk: Det er ikke anledning for publikum å bevege seg fra sitteplassene til ståplassene foran scenen!

Isac Elliot spiller også i Stavanger (DNB Arena, fredag 12. Desember) og Oslo (Oslo Spektrum, lørdag 13. Desember).

The Main Level blir med Isac Elliot på Norgesturné i desember! Det norske boybandet er med som support når pop-prinsen Isac Elliot besøker Norge med turneén «Save A Girl Tour». Sammen skal de spille konserter i Oslo, Bergen og Stavanger. Turneen er allerede så godt som utsolgt. 

- Å få bli med en artist som Isac Elliot på turné er en stor drøm som går i oppfyllelse for oss. Vi gleder oss kjempemasse til å spille for både nye og gamle fans på landets største scener, sier Bergenstrioen The Main Level om den kommende turneen.

Bandets nye single, «Go Go With You», er en catchy poplåt som handler om å reise verden rundt med dem man er glade i. Låten har blitt hyllet av One Direction-fans verden over, som først trodde dette var en ny single fra det britiske boybandet.

Konsert-datoene med Isac Elliot kommer på toppen av en travel høst for The Main Level. Det norske boybandet slapp i september musikkvideo til singlen  «Go Go With You», og videoen er allerede streamet rundt 700 000 ganger på Youtube. De har ellers hatt fullt opp med promotering, spillejobber og studiojobbing.  For tiden er The Main Level i Los Angeles og jobber med en rekke spennende prosjekter og samarbeidspartnere.

The Main Level består av Aleksander Instøy, Laurent Kelmehdi og Sander Helmers-Olsen. Allerede etter kort tid har de tre ungguttene opparbeidet seg en stor fansskare rundt i hele verden med over 70 fansider i 30 ulike land. Bandet har også fått på plass internasjonalt management og kommer til å satse i både Asia og USA, i tillegg til Europa. 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Grieghallen

Kapasitet: 1500 - 2000, avhengig av oppsett/produksjon.
Webside
Telefon +47 55 21 61 00
Epost: post@grieghallen.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50