John Olav Nilsen & Nordsjøen

STED

Håkonshallen

DATO

Torsdag 6. desember 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

450 + billettavgift

– Nordsjøen gir og tar, det er alt jeg kan si på dette tidspunket, var John Olav Nilsen sin beskjedne kommentar til pressen da 00-Bergensbølgens fremste frontfigur i 2016 annonserte at han var tilbake som artist med konstellasjonen John Olav Nilsen & Nordsjøen. 

Med album som den moderne klassikeren For sant til å være godt har John Olav etablerte John Olav seg som en av Skandinavias fremste låtskrivere og artister. Med Gjengen ga han seg på topp før han vendte tilbake et par år senere med konstellasjonen Nordsjøen.

Albumet Nordsjøen bekreftet at at savnet etter Nilsens poppoesi var velbegrunnet, og at han fremdeles er en av landets mest ettertraktede popartister ble evident da billetter til de to comeback-konsertene i Bergen ble revet vekk på 5 minutter.  

Nå er John Olav Nilsen tilbake i enda et nytt antrekk. Denne gangen akustisk i middelaldersalen Håkonshallen. Lengre vekk fra Loddefjord kommer man ikke i Bergen, men se ikke bort ifra at man samtidig kommer nærmere John Olavs vakre og alltid interessante univers.


VENUE

Håkonshallen

Håkonshallen ble reist på 1200-tallet som kongebolig og festsal. Nå er hallen et av landets viktigste historiske monumenter og mest unike konsertarenaer.
 

Kapasitet: 400 sittende
Webside
Telefon 55 30 80 30
Epost: post@bymuseet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50