Foto: Bjørn Lier

Foto: Foto: Bjørn Lier

Knut Reiersrud & Billie Van

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 22. september 2015

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

320 + billettavgift (inkl garderobeavgift)

Knut Reiersrud er en av Norges ypperste instrumentalister, en virtuos på gitar, og en magiker på scenen. Han spiller blues, jazz, folkemusikk, indisk, afrikansk, i tillegg til å være en fantastisk improvisatør. Reiersrud er kjent fra en rekke samarbeid i ulike musikk-sjangere blant annet med Buddy Guy og Otis Rush. Billie Van lager popmusikk med røtter i americana, country og rockabilly, hun oser av retro og nostalgi og hun har attitude så det holder på scenen! Noe som gir konserten et ekstra løft!

Billie Van får muligheten til å gjøre som Dusty Springfield, å spille fantastiske soullåter med supermusikere! Og med Reiersruds rimelig potente band: David Wallumrød – keys, Nikolai Hængsle Eilertsen – bass, Bjørn Holm – gitar og Andreas Bye – trommer, kan det vel i grunnen ikke gå så galt.

Merete Pascual alias Billie Van, har vokst opp på Billingstad i Asker. Da hun var 20 år flyttet hun til København hvor hun har bodd siden, og på samme tid skrev hun sin første låttekst og begynte å spille i band. Hun er i et musikalsk trekløver med Jonas Alaska og Mikhael Paskalev der de alle spiller i hverandres band, og hun har vært en viktig bærebjelke i deres suksesshistorier fra start.

Under Bylarm i begynnelsen av 2013 beviste hun seg som en spennende soloartist og konserten fikk blant annet terningkast 5 av VG. Albumdebuten 1234 Radio Star ble sluppet 4. november det samme året, Og hun slapp sin nyeste singel »I Just Wanna Be Your Doll» i februar i år.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50