9 grader nord / boy pablo

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 31. januar 2017

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

100 + billettavg. (inkl. garderobe)

Vipps/Bergenfest-stipendet er et nyetablert stipend på initiativ fra DNB og Bergenfest som tildeles artister fra Bergensområdet som giverorganisasjonene mener i særlig grad har gjort seg fortjent til støtte i etableringsfasen grunnet sine spesielle talenter og ambisjoner. Hvert av stipendene er 35 000 kr stort som skal brukes på musikk-karriæreutviklende aktiviteter. I tillegg til stipendbeløpet vil artistene bli presentert på Bergenfest, samt på en egen klubbkonsert på Lille Ole Bull Scene 31. januar i regi av Bergen Live.

9 grader nord for ekvator ligger Sri Lanka, et musikalsk og kulturelt orienteringspunkt for denne svært spennende kvartetten fra Bergen.

I følge dem selv spiller de en orientalsk miks: 9 Grader Nord er srilankisk folkemusikk og latinamerikanske rytmer – ispedd en dæsj progrock. Stikkord er aggresivt fløytespill, overveldende vokale prestasjoner og drivende gitarer. Dette er fengende dansemusikk og interessant lyttemusikk som aldri før har blitt laget i Bergen. 9 Grader Nord ble tildelt Vipps/Bergenfest-stipendet i 2016.

Nicolas Munoz aka boy pablo er et av de mest spennende nye poptalentene vi har stiftet bekjentskap med det siste året.

Han er et enormt låtskrivertalent og en stor stemme med en scenekarisma som ikke kan læres, kun eies. Er den neste Mac DeMarco fra Bergen? Inspirasjonskilder inkluderer Youth Lagoon, Sondre Lerche, Tylor, The Creator og nevnte DeMarco.

Selv beskriver han uttrykket sitt som hjertefølt musikk fra en ung chileno. Med seg har han et dyktig og sjarmerende band bestående av en fetter og et knippe gode kamerater. boy pablo ble tildelt Vipps/Bergenfest-stipendet i 2016.


VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: info@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50