a-ha

Påmelding forhåndssalg

Ordinært salg starter:
10. Desember 2015 klokken 09:00

STED

Bergenhus Festning

DATO

Lørdag 7. mai 2016

ALDER

Publikum under 15 år skal komme i følge med voksen

PRIS

kr 650 / 1200 (Golden Circle) + billettavgift

A-HA AVSLUTTER VERDENSTURNÉEN I BERGEN LØRDAG 7. MAI 2016!SE PRAKTISK KONSERTINFORMASJON HER  >>Det er med stor glede vi kan offentliggjøre at a-ha har valgt Bergen og Bergenhus Festning som arena for deres aller siste konsert på den pågående verdensturnéen ”Cast in Steel”, som startet i september i år i Sør-Amerika.I år er det 30 år siden «Take on Me» gikk inn på førsteplass på verdens mest betydningsfulle hitliste, USAs Billboard Hot 100. En bragd ingen norske artister har klart å tangere. Det er også 30 år siden debutalbum «Hunting High And Low» nådde butikkhyllene verden over. Den er i dag solgt i over 10 millioner eksemplarer, et tall kun forbeholdt de aller største av verdens artister.Tider:Portene åpner 19:30Support dePresno 20:45a-ha på scenen 22:15Slutt: 24:00 

Platen var ikke bare en kommersiell suksess, ettertiden har også vist at den har tålt tidens tann kreativt sett. I en tid hvor pop-musikken og teknologien var i en rivende utvikling, er det ofte en overhengende fare for at man få år seinere kan fremstå som datert. Så er ikke tilfelle her. Låter som «The Sun Always Shines on TV», «Train of Thought» og ikke minst det smellvakre tittelkuttet, står fremdeles som noe av den skarpeste pop-musikken som har blitt skrevet her til lands. 

Tidligere i år ble det kjent at a-ha ble vekket fra dvalen for å være spesielle gjester på den enorme Rock in Rio-festivalen i Brasil, som også feiret 30-årsjubileum i år. Da a-ha spilte der for første gang i 1991, endte de i Guinness Rekordbok for fleste betalende publikummere på en konsert. Hele 198.000 løste billett for å se den norske trioen på Maracanã stadion.

Gjenforening har ført med seg ny plate og utvalgte spillejobber verden over. «Cast in Steel» gikk tidligere i år rett inn på 7. plass i England, og viser med all tydelighet at interessen for bandet fortsatt er høyst tilstedeværende. 

 Support: dePresno

 Support: Blood Command

 

Turnéen som kommer til Bergen neste år reflekterer bandets fantastiske karriere med et bredt utvalg a-ha sine største og viktigste låter. Og de er det mange av. a-ha-katalogen er spekket med gull fra de tidlige årene med «Hunting High and Low» og «Scoundrel Days» og frem til nyere tid hvor plater som «Analogue» og «Foot of the Mountain» har sementert deres status som vårt viktigste og største band noensinne. 

Bergenskonserten til våren blir en unik og en siste sjanse til oppleve a-ha på en scene i 2016. Vi gleder oss til å ta i mot Morten, Magne og Pål i Bergen lørdag 7. mai og gi bandet en verdig avslutning på “Cast in Steel”-turnéen.

 

Special guests: Muse

Her kommer litt test tekst om a-ha sitt supportband Her kommer litt test tekst om a-ha sitt supportband Her kommer litt test tekst om a-ha sitt supportband  Her kommer litt test tekst om a-ha sitt supportbandHer kommer litt test tekst om a-ha sitt supportband Her kommer litt test tekst om a-ha sitt 

Band 2

poiuopinupoiupiupounop band 2 

ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning

Naturskjønn utendørsarena i Bergen sentrum.

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTTKONTOR
55 21 67 34