Airbourne

STED

USF Verftet

DATO

Torsdag 4. august 2016

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

320 + billettavgift

Australsk rock er mer enn AC/DC. Dog, eplet faller ikke langt fra stammen - Airbourne mesterhjerne og frontmannvillbass, Joel O’Keeffe, ser ut som en krysning av AC/DC-høvding Angus Young og Metallicas James Hetfield, der han løper rundt på scenen og kommanderer sitt publikum mens han slenger den karakteristiske Gibson Explorer-gitaren sin rundt halsen i et tempo få kan matche. 

Du har kanskje gjettet det allerede, Airbourne er ikke et band man sitter stille og ser på, og nå kommer endelig dette energimonsteret til vestlandets hovedstad for første gang. Kvartetten har regjert de store europeiske festivalscenene i en årrekke nå og klatret stadig høyere på plakaten. Noe som er den beste attesten du kan få i bransjen.

På den varedeklarasjonen står det rock’n’roll uten kunstige tilsetninger. Dette er så organisk og rotekte som rock kan bli. Det handler om de basale tingene: Fete riff, rene ord for pengene og et show som dirrer av spenning fra første spadetak og til siste ekstranummer. 

Liker du Thin Lizzy, Rose Tatto, AC/DC og gammel Judas Priest, har du alt godt i vente. Før du møter opp på USF, må du høre deg opp på «Runnin’ Wild», «No Guts. No Glory» og «Black Dog Barking». Der har du vel to timer med testosteronmettet rock som aldri går ut på dato. 

Det blir garantert vilt og vakkert på Verftet.


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50