Alibiet

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 13. september 2016

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

170 + billettavgift

En bytur kan føre til mye rart, men av og til leder det også til noe veldig konstruktivt. Bergens nye pop-håp, Alibiet, er et resultat av en sånn tur. Sanger Maylen Rusti hadde vært syv år i København og var allerede et etablert artistnavn. Ole Gunnar Eikeland hadde flere år som landeveismusiker for Blood Command, samt en gryende karriere med sitt nye prosjekt, Divisjonen, å vise til. 

Muntlig musikk-kjemi ble raskt omsatt i målrettet og konkret musikalsk samarbeid. Alibiets første møte med verden het «Aleine», hvor Rusti for første gang synger på norsk. Forsterket med gitarist og medlåtskriver Eirik Utne har produksjonen til Alibiet økt i omfang. Det ryktes om at det ikke er fryktelig lang tid før trioen har flere popperler tilgjengelige for konsumering.

Gjengen spilte på DNB-scenen under Bergenfest i fjor. Det bandet leverte der var såpass heftige saker at vi er sikre på at de kommer til å bli et viktig, og ikke minst  - spennende navn i byens stadig mer fargerike og internasjonalt anerkjente pop-scene. 

Følg med på Alibiet, altså. 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50