Battle of Bergen: Cecilia Brækhus vs. Erica Farias

STED

Bergenhus Festning - Koengen

DATO

Fredag 9. juni 2017

DØRENE ÅPNERTID

18:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning. Minimum alder 15 år.

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

490 / 990 / 2490 / 3490 / 3990 + billettavgift

Cecilia Brækhus kommer hjem! 9. juni møter hun sin tøffeste motstander i ringen på Koengen 9. juni - det er duket for byens første store bokseshow!

Hun er boksesportens First Lady og en av verdens største idrettsutøvere. Aldri før har hun tapt en proffkamp. Nå setter Cecilia Brækhus alle sine VM-titler på spill i hjembyen Bergen, hvor hun fredag 9. juni entrer ringen for aller første gang som proffbokser i sin egen hjemby.

 

Sandviken-jenten Cecilia Brækhus (30-0) er ubestridt verdensmester i boksing med VM-titlene WBC, WBO, IBF og WBA. I februar viste hun ”The Swedish Princess” Klara Svensson i Oslo Spektrum at dette er titler hun ikke har tenkt å gi fra seg. Neste utfordrer er argentinske Erica Farias (24-1), som aldri før har møtt Brækhus til kamp. 

Farias var verdensmester i lettvektklassen i fire år før hun gikk opp en klasse, til lett weltervekt, og la hevd på verdensmestertittelen der også. Fredag 9. juni skal de to fighterne møtes i Brækhus sin vektklasse, weltervekt. I boksekretser er et møte mellom Brækhus og Farias, som er rangert høyest i sine respektive klasser, å regne som en drømmekamp.

Farias bokset mot Klara Svensson i 2015, og hadde henne nede for telling allerede i femte runde. Hun er regnet som en vesentlig tøffere motstander enn svensken, som ga Cecilia Brækhus verdig motstand i Oslo Spektrum. 

Det er boksesportens to desidert største kvinnelige profiler som møtes på Koengen 9. juni, på det tredje proffstevnet som arrangeres i Norge etter at forbudet ble hevet. 

Brækhus vokste opp kun et drøyt steinkast fra Bergenhus Festning og Koengen, byens storstue hvor verdensstjerner som The Rolling Stones, Bruce Springsteen, Rihanna, Metallica og Sir Paul McCartney – for å nevne noen prominente navn - har underholdt titusenvis. Det var også på Bergenhus Festning at de første norske vikingkongene ble kronet i middelalderen.

For Cecilia Brækhus handler nå alt om å beholde tronen.  Fredag 9. juni blir en helaftens folkefest med en rekke spennende amatør- og proffkamper før hovedkampen mellom Farias og Brækhus introduseres av legendariske Michael Buffer, som har tjent en formue på den patenterte matchintroen ”let’s get rrrready to rumble...”. Det kommer til å ljome i festningsmurene når en nådeløs Brækhus skal bevise at hun bokser aller best i Bergen.

Billetter til begivenheten er tilgjengelig i følgende kategorier: 

Ringside (sitteplasser rundt bokseringen) kr 3.490
Ringside Premium (ringside, nærmest bokseringen) kr 3.990
Sittetribune bak ringside, kr 2.490
Golden Circle, ståplasser nær ringside, kr 990
Ståplasser hovedområdet kr 490

Billettavgift kommer i tillegg.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Koengen

Byens største konsertarena.

Kapasitet: Maks 23 000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50