Foto: Fredrik Arff

Foto: Foto: Fredrik Arff

Bettan, Alexander & Didrik

STED

Ole Bull Scene

DATO

Tirsdag 5. februar 2013

PRIS

370 / 320 + bill. avgift. Nummererte sitteplasser

Elisabeth Andreassen, Alexander Rybak og Didrik Solli-Tangen på samme scene! Vinteren 2013 tar de tre med seg sommerens utsolgte showsuksess fra Hotel Klubben i Tønsberg videre til konsert- og kulturhus i store deler av landet. Alle tre er nærmest uløselig knyttet til Melodi Grand Prix, og intet show uten gjenhør med disse låtene. Men i tillegg til det kjente og kjære kan du vente deg så mye mer. Se nye sider og hør nye toner fra tre folkekjære artister når BETTAN, ALEXANDER & DIDRIK gir deg vinterens showkonsert.

Gled deg til alt fra vakre ballader, køntri og rock’n roll til klassisk og opera. I en leken og lystig vinterkveld er det også rom for at Bettan, Alexander & Didrik tar i bruk ”nye” instrumenter og gir seg i kast med låter og musikksjangere som de tidligere ikke har vist for publikum. Se frem til en strålende musikalsk helaften!

Med seg på scenen har Bettan, Alexander & Didrik et orkester under ledelse av Øystein Lund Olafsen. Regien er ved Tom Sterri.

”Trio med trøkk. Det swinger av fairytales og musikalske kinderegg i dette sommerlige konsertshowet, som flyter godt med sin underholdende tone.” Borghild Maaland, VG

”Vinnertrio. (…) Det ble en skikkelig spenstig musikalsk aften som lot det svinge masse.” Fredrik Rütter, Tønsbergs Blad

MERK: Forestillingen er flyttet fra torsdag 31. januar. Kjøpte billetter til opprinnelig forestilling gjelder eller refunderes på utsalgsstedet innen 31. mars 2013. Kontakt Revy & Teaterservice på tlf 55216170 dersom du har billett til opprinnelig forestilling og har spørsmål omkring endring av dato.


VENUE

Ole Bull Scene

Kapasitet: 700 stående, 450 sittende
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: info@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50