Foto: Jonathan Vivaas Kise

Foto: Foto: Jonathan Vivaas Kise

Bigbang

STED

USF Verftet

DATO

Fredag 16. desember 2016

ALDER

18 år - vergeordning. Minimum alder 15 år.

PRIS

370 / 320 + billettavgift

For Bigbang-fans kommer julen alltid tidlig. Trioen er klare for sin tradisjonelle juleturné, som denne gangen teller åtte stopp; Tromsø, Bodø, Ålesund, Halden, Trondheim, Stavanger, Bergen og Oslo. Det er ikke uten grunn at Oslo-varianten har pågått i hele elleve år og i Bergen de siste sju årene, for førjulskonsert med Bigbang har blitt en kjærkommen tradisjon for mange. Det er visst noe med ventetid og rock.

Med Norges beste gitarist i Øystein Greni og den tighteste rytmeseksjonen på denne siden av Atlanteren i trommis Olaf Olsen og bassist Nikolai Hængsle Eilertsen, har Bigbang siden starten i 1992 vært et av Norges aller fremste liveband. I tillegg har de opprettholdt et imponerende nivå på den etter hvert svært så innholdsrike albumkatalogen, som de her vil strø om seg med musikalske førjulsgaver fra. God jul!
 

BROEN varmer opp for Bigbang! 


Det er stor stas å annonsere at et av landets mest spennende band blir med Bigbang på turné. Det er vanskelig å sette Broen i bås, men de imponerer stadig publikum og anmeldere med en målbindende live-opplevelse utenom det vanlige.

De beskriver selv musikken som en frodig miks av britpop, hiphop, syre-punk, Paul Simon og spoken word med rytmikk fra Vest-Afrika. Vi kan nesten ikke vente! 

 

      


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50