Brother Ali til Bergen -

STED

Garage

DATO

Torsdag 24. mai 2012

ALDER

18 år - vergeordning, se www.garage.no for mer info

PRIS

225 + bill. avgift

Rhymesayers Entertainment legger ut på en ny Europaturné med to av sine kvalitetsartister. Denne gang er det Brother Ali og duoen Grieves & Budo som skal glede folket.  Brother Ali får garantert en varm velkomst i Europa, han har tidligere gjort strålende opptredener, og i fjor spilte han på en rekke festivaler inklusive Glastonbury. Hans tilbakelente men engasjerende flow og tekster, som man blant annet finner på hans album ”Us” og ”The Undisputed Truth”, har hjulpet ham til å bygge en solid fan-base.

Brother Ali er så langt fra hip hop-mytologien som vel mulig. Ikke bare har han mer intelligente tekster enn hva som er vanlig, har er også født albino og har sterkt nedsatt syn som en følge av dette. Han er også muslim og går ikke av veien for å bruke Koranen som inspirasjon i sine tekster. 

Hans tekstunivers fokuserer i stor grad på menneskehetens svakheter og styrker. Skilsmisse, homofobi, dopmisbruk og død er bare noen av temaene. 

Brother Ali sine beats er varierte, røffe, sjelfulle og hele tiden energiske. Ofte med innslag av old school funk.

Grieves & Budo er Rhymesayers siste signering og de har begynt sin karriere med ett smell. De har fått fans over hele linja, fra hip hop til rock, etter sterk innsats på årets Warped Tour. Seattle-guttene er perfekte for å sette i gang denne hip hop-festen. 

Rhymesayers-labelen er i seg selv en garantist for kvalitet – gå ikke glipp av denne festkvelden på Garage!ARTIST’S LINKS

VENUE

Garage

Kapasitet: 330
Webside
Telefon 55 32 19 80
Epost: info@garage.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50