Cale Tyson

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 2. mai 2017

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

250 + billettavgift

Cale Tyson er under kontrakt med det britiske plateselskapet Clubhouse Records, og har av den grunn allerede turnert mye i Europa, men i mai 2017 kommer han første gang til Skandinavia. Turnéstart er i Bergen tirsdag 2. Mai som en del av konsertserien Bergen Live Sessions!

Av alt som har blitt sagt og skrevet om den 25 år unge artisten så har den engelske avisen The Guardian trolig vært nærmest sannheten når de omtalte Cale Tyson som ”a traditionalist for the future” og musikken hans som ”Old school, sad-bastard outlaw country for a new generation of excited country fans”. 

For det er akkurat slik det er, og akkurat slik han ønsker å fremstå som artist: en som har respekt for tradisjonen og presenterer den på en helt ny måte for et publikum som ikke er fastlåst i tradisjonelle oppfatninger av countrymusikken. Cale Tyson er en del av en ny bevegelse innenfor countrymusikken i USA.

Debutplaten ”Introducing Cale Tyson” kom i 2015, og førte til at musikkmagasinet Rolling Stone utpekte ham til en av de artistene man måtte følge med på dét året. Året etter kom ”Careless Soul”, som er en samling med utmerkete låter som utvilsomt appellerer til fans av for eksempel Guy Clark og Townes Van Zandt, men også Sturgill Simpson og Nikki Lane.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: info@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50