Cloroform

STED

Garage

DATO

Torsdag 6. november 2014

ALDER

18 år - vergeordning etter Garages retningslinjer

PRIS

175 + bill. avgift

CLOROFORM er en tung propagandamaskin som sprer et budskap om musikalsk åpenhet hvor alt er lov. Cloroform er rå aggresjon og energi som kommer til uttrykk i en stilfusjon av “50talls rock og brutal pop”. Med keyboard, ståbass og trommer klarer trioen å lage utrolig mye lyd, og de har en sceneutstråling som er verdensmestre verdig.

Siden utsendelsen av debutalbumet, Deconstruction i 1998, har bandet med dets rå energi og bastante utladninger sendt både publikum og anmeldere til telling.

Cloroform består av: Børge Fjordheim på trommer/vokal, Øyvind Storesund på bass/vokal, John Erik Kaada på clavinet/vokal

De siste årene har det tilsynelatende vært stille rundt Cloroform. Bandets medlemmer har vært opptatt med alt fra å skrive låter for Kylie Minogue, synge med Mike Patton, spille bass i Kaizers Orchestra, til å skrive filmmusikk til Fransk storfilm.

Nå har barndomskammeratene begynt å jobbe sammen igjen. Nytt album er under produksjon og turneer er under planlegging. Bandet varmer opp med å gjøre tre konserter denne høsten:

5 nov   Tou Scene    Stavanger
6 nov Garage  Bergen
7 nov Café Mono Oslo

ARTIST’S LINKS

VENUE

Garage

Kapasitet: 330
Webside
Telefon 55 32 19 80
Epost: info@garage.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50