Cody Simpson

STED

USF Verftet

DATO

Søndag 26. april 2015

ALDER

Ingen aldersgrense

PRIS

Ordinær 290 / Meet and Greet 1125 + billettavgift

Den australske popsensasjonen Cody Simpson kommer tilbake til Norge i april og gjør to konserter, i Bergen 26. april og i Stavanger 27. April. Da han spilte i Oslo i fjor sommer ble konserten på Sentrum Scene utsolgt i løpet av én time. Etter å ha gitt ut to album på et av de store internasjonale plateselskapene har 18-åringen Cody Simpson valgt å gå videre uten et stort plateselskap i ryggen. Hans tredje album heter passende nok ”Free”, og gis ut på hans eget Coast House Records. Det nye albumet har et mer organisk og akustisk preg, ikke ulikt artister som Jack Johnson og John Mayer. ”This is the beginning of a long musical journey for me," sier Cody om den nye hverdagen. "I’m sticking to my guitar. I know who I am. I know where I’m headed, and that’s all I have to say." Den første singelen fra albumet heter "Flower". Et morsomt poeng her er at Miley Cyrus har stått for coveret på singelen! Med over over sju millioner følgere på Twitter, åtte millioner på Facebook og et mer enn anstendig antall millioner YouTube-visninger, har Cody Simpson i løpet av kort tid blitt en særdeles populær artist.

Cody begynte å spille inn låter hjemme på gutterommet sommeren 2009, og lastet de opp på YouTube. I tillegg til sine egne låter la han ut versjoner av ”I'm Yours” av Jason Mraz, ”Cry Me a River” og ”Señorita” av Justin Timberlake og ”I Want You Back” av The Jackson 5. Da startet snøballen å rulle! Ikke ulikt karrierestarten til en viss Justin Bieber, som han for øvrig deler management med.

Tross sin unge alder har han allerede produsert en rekke store hits; som blant annet “All Day”, “iYiYi” ft. Flo Rida, “On My Mind” og “Summertime”.
Albumet ”Surfers Paradise” kom i 2014. Cody var med på å skrive alle låtene på albumet. Albumet inneholder megahiten “Pretty Brown Eyes”.

Les mer om det nye albumet her >>

Noen klipp fra musikkpressen:

Rolling Stone  >>
mtv.com  >>
Billboard  >>
Abc News  >> 

eonline  >>

Det blir også 2 andre artister ved konserten:

Opnening Act: Ryan Beatty        Supporting Act: Jackson Harris

    


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50