Conrad Sewell

STED

Bergenhus Festning - Koengen

DATO

Lørdag 20. august 2016

ALDER

Under 14 år må komme i følge med voksen (over 23 år, edru)

PRIS

600/1 000 (Golden Circle) + billettavgift

Bak den store vokalen på Kygos “Firestone” møter vi et av Australias største pophåp. Med sin umiddelbart fengende katalog av poplåter og sin helt særegne stemme setter Conrad Sewell i sommer kursen for Bergen og Cloud Nine Festival i selskap med sitt fabelaktige band. 

Brisbane-gutten Conrad utviklet tidlig en musikalsk personlighet. Da han var åtte år spilte han inn sine første demoer og gjennom tenårene forfulgte han musikkdrømmen fra hjemmestudieot i garasjen. I en alder av 18 flyttet han til Storbritannia, men dro snart videre til Los Angeles hvor han fikk utfolde sin musikalitet med produsenter som Jamie Hartman (Christina Aguilera, Joss Stone) og Sam Hollander (One Direction). Dette ble for alvor startskuddet for Conrads karriere som soloartist. Hans energiske debutsingel "Hold Me Up" er skrevet sammen med Brian Lee (Lady Gaga, Icona Pop), The Euroz and Louis Bell.

 

I fjor gjorde han vokalen på den enorme Kygo-hitten “Firestone”, som klatret helt til topps på iTunes-listene i 31 land og i skrivende stund er strømmet mer enn 600 millioner ganger på YouTube og Spotify. Men 2015 var også et stort år for Conrad av andre grunner: På toppen av suksessen med Kygo fikk han rikelig med oppmerksomhet for singlene “Hold Me Up” og “Start Again” - såpass mye at han ble invitert til å varme opp på Ed Sheeran og Maroon 5 sine Australia-turnéer. Det hele toppet seg da “Start Again” vant ARIA Music Awards, Australias spellemannspris, for årets beste sang.

Nylig har Conrad lansert den deilige EP-en “All I Know” og høster attpåtil rikelig med oppmerksomhet for Coca Cola-låten “Taste The Feeling” feat. Avicii. Vi kan knapt vente til han skal få oss i bevegelse både rytmisk og emosjonelt når han i sommer spiller i Bergen for første gang.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Koengen

Byens største konsertarena.

Kapasitet: Maks 23 000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50