Crystal Castles

STED

USF Verftet

DATO

Onsdag 6. mars 2013

ALDER

18 år, vergeordning

PRIS

270 + bill. avgift

I sommer spilte Crystal Castles en hittil ny og ukjent låt på festivalen Manchester's Parklife. En fanvideo av låten endte som rene farsotten på nettet, og ble raskt plukket opp av alskens musikkpresse. Stereogum syntes det hele hørtes ut som «it belongs at a zombie cathedral rave in the process» NME har vært på konsert med Crystal Castles i New York. Les anmeldelsen her >>

Bygget opp rundt Alice Glass' skrikende og maniske vokal og Ethan Kaths elleville cocktail av heseblesende beats, 8-bit og Atari har du kjernen i Crystal Castles. Det lettere hyperaktive bandet fra Toronto har etter debutklassikeren «Crystal Castles» hatt et godt grep rundt 90-tallets hardcore techno og punk. Og det har aldri skortet på innlevelsesevne og energi fra scenen.

Da bandet gjestet Oslo Live i 2010, slepte Glass seg like mye rundt på scenen på jakt etter en whiskyflaske som hun brukte trommesett og monitorer som klatrestativ. Og med det siste raveaktige videokuttet er referansene til berlinerbandet Atari Teenage Riot så aktuell som aldri før. Ikke så rart kanskje, siden bandets kommende album blir til i – ja, nettopp – Berlin. 

Så dropp ritalinen, og la deg henføre av et uberegnelig fyrverkeri av et liveband. Onsdag 6. mars kommer Crystal Castles til Bergen og den splitter nye konsertscenen Røkeriet på USF Verftet. Shut up and dance!


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50