Daniel Kvammen

STED

USF Verftet

DATO

Lørdag 25. mars 2017

ALDER

18 år - vergeordning. Minimum alder 15 år.

PRIS

250 / 200 + billettavgift

Siden gjennombruddsåret 2015, har Daniel Kvammen konsentrert seg om to ting: Han har spilt flust av kritikerroste konserter over hele landet: hans opptreden på Slottsfjell ble blant annet belønnet med 10/10 fra Musikknyheter.no. Og, han har vært i studio for å lage musikk.

På nyåret i 2017 kommer første nye utgivelse fra Kvammen siden høsten 2015, og ordet på gaten er at han sammen med produsent Even Ormestad har kokt i hop et særdeles ekspansivt og ambisiøst brygg. Og som seg hør og bør når det er ny musikk i kjømda, skal det også spilles live. Konserten på USF Verftet er en av seks konserter i Norge til våren som foreløpig er offentliggjort. 

26 år gamle Daniel Kvammen vokste opp på Geilo, et tettsted med 2363 innbyggere, som er mest kjent for årlige innrykk av skiturister og det faktum at togstasjonen markerer at man er omtrent midtveis på Bergensbanen.

Med debutplaten ”Fremad i alle retninga” viser Kvammen at verken alder eller hjemsted trenger å være en hindring når man skal sette til verks for å lage en imponerende helstøpt og emosjonelt ladet debutskive. Førstesingelen ”Du fortenar ein som meg” satte tonen med like deler ungdommelig driv og bråmodent tekstinnhold, og ble A-listet på NRK P3. Singelen ”Daue fugla” ble B-listet på NRK P1.

Albumet har fått strålende mottagelse, med terningkast fem fra blant annet Aftenposten, Dagsavisen, Adresseavisen, NRK P3 og Dagbladet. Live veksler Daniel Kvammen mellom å være et feststemt fyrverkeri og det lavmælte og intense, noe han har vist til gangs på Norges største festivaler og spillesteder de siste pa årene.


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50