Doug Seeger

STED

Ole Bullhuset

DATO

Tirsdag 23. juni 2015

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

550 + billettavgift

Tider, Rolling Rootsy Revue 23. juni:18.00 - 18.40 Doug Seegers - Lille Ole Bull 18.50 - 19.40 Handsome Family - Ole Bull Scene 19.50 - 20.30 Ryland Baxter - Lille Ole Bull 20.40 - 21.30 Baskery Ole Bull Scenen 21.40 - 22.30 Judah & The Lion - Lille Ole Bull 22.40 - 23.20 Justin Towns Earle - Ole B Scene 23.50 - 00.30 Dig Deeper - Lille Ole Bull Les mer om Rolling Rootsy Revue i Klassekampens musikkmagasin >> Doug Seegers er uteliggeren og gatemusikeren som gjennom "Jills Veranda" på SVT gjorde et uutslettelig inntrykk på tv-seerne. En hjemløs 62 år gammel singer-songwriter blir oppdaget på et av musikkbyen Nashvilles mange ”Homeless Shelter”. En svensk countrystjerne hjelper ham fra gata til å bli en superstjerne i et land som kanskje musikalsk sett best er kjent for ABBAs suksesshistorie. ”Hva er Abba?" Spør Doug Seegers, helt uten ironi.

Doug Seegers er en mann som gjør inntrykk. En skrøpelig og sårbar mann preget av et hardt liv, men med en indre styrke og ukuelig stolthet . En sang, en stemme og en skjebne som gikk rett gjennom TV-skjermen og berørte seerne.

Historien om Doug Seegers er en ekte Askepott-historie, eller hvorfor ikke si det som det er, et mirakel. Mannen som gjennom «Jills Veranda» på SVT har truffet en hel nasjons hjerter med sin sjelfulle musikk og poesi, og som tar oss med på en reise gjennom en hjemløs manns liv. Doug har gjort flere bejublede konserter i Norge, og er i år klar til å hoppe på Rolling Rootsy Revue-toget på de første stasjonene i Norge.

Doug er en fantastisk sanger, en uslepen diamant. ”Going Down To The River” kan sammenlignes med geniforklarte Townes Van Zandt og Gram Parsons´ fineste øyeblikk. Hjemme i Nashville drar fortsatt Doug til herberget for å spise og henge med vennene. Han skriver en låt, og spiller den, som han har gjort nesten daglig de siste årene. På vår side av Atlanteren har Doug brått blitt en av våre folkekjære artister. ”I´m a professional street musician” sier Doug og ler. Siden den spesielle episoden i «Jills Veranda» i fjor har Doug vært en travel mann. 70 konserter, Grammynomintert til årets folkevise i Sverige, en duettplate med Jill Johnson, som allerede ligger på topp på salgslistene. Turnéer. Intervjuer. Og enda flere konserter. Og intervjuer. Listen kan gjøres lang.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Ole Bullhuset

Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: info@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50