Doug Seegers

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 11. oktober 2016

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

270 + bill. avgift. (inkl. garderobe)

Siden den magiske vinterkvelden i 2014 da Doug Seegers var med i dokumentarserien Jills Veranda på svensk TV har hans liv forandret seg fullstendig. Fra å spille på  gatene i Nashville, er han nå en stor stjerne i Sverige. Han debutalbum solgte til platina. Han har gjort nærmere 200 konserter, og alle har vært så godt som utsolgt. 

Doug Seegers er nå klar med nytt album "Walking On the Edge of the World" som viser tydelig at han ikke er en døgnflue, men en fullverdig artist og låtskriver. Ni av de tolv sporene på "Walking On the Edge of the World" er hans egne sanger, og standarden på låtskrivingen er nesten latterlig høy.

"Walking On the Edge of the World" er akkurat som debutalbumet "Going Down To The River" spilt inn i Nashville og produsert av Will Kimbrough. Doug er backet av noen av de beste musikerne i Nashville har å tilby, blant annet Al Perkins, Phil Madeira, Chris Donohue, Bryan Owings, Buddy Miller og Elizabeth Cook.

Historien om Doug Seegers har blitt fortalt mange ganger. En askepotthistiorie med alle de klassiske ingrediensene. Hadde historien om uteliggeren fra Nashville som ble en stor stjerne i Sverige,  blitt fortalt i en Hollywood-film, hadde den blitt beskrevet som overdrevet og ikke troverdig. Men i tilfellet med Doug Seegers kan vi uten tvil si at virkligheten overgår diktningen.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: info@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50