Dry The River

STED

Garage

DATO

Lørdag 28. mars 2015

ALDER

20 år

PRIS

175 + billettavgift

Bandet som i 2014 gjorde en utsolgt turné i hjemlandet Storbritannia er nå klare for tre konserter i Norges største byer: Oslo, Bergen og Stavanger.  Inspirasjon finner Dry The River fra Neil Young og Arlo Guthrie, Bruce Springsteen og Devendra Banhart til Neutral Milk Hotel. Bandet sammenlignes med favoritter som Mumford & Sons og Fleet Foxes og musikalsk omtales som en miks av americana, gospel og indierock. Dry The River har gjort to flotte konserter i Bergen tidligere, på Bergenfest i 2011 og som support for Biffy Clyro høsten 2013.

De ga ut sitt første album ”Shallow Bed” i 2012, knappe to år etter at bandet fant sammen. I august 2014 så oppfølgeralbumet ”Alarms The Heart” dagens lys. De har også  besøkt prestisjetunge festivaler som Glastonbury, Lollapalooza og Roskilde. Selv om musikken utvilsomt sitter i høysetet for det britiske bandet, har de også sin egen øl ved navn Mammoth og de har engasjert for asylsøkeres rettigheter i hjemlandet.

Dry The River består av den norskfødte frontfiguren Peter Liddle på vokal og gitar (som avbrøt medisinstudier til fordel for en musikerkarriere), den tidligere hjemløse punkeren Jon Warren på trommer, gitaristen Matt Taylor og Scott Miller på bass.  


ARTIST’S LINKS

VENUE

Garage

Kapasitet: 330
Webside
Telefon 55 32 19 80
Epost: info@garage.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50