Ebbot Lundberg & The Indigo Children

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 21. april 2015

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

320 + bill. avgift (inkl garderobe)

Ebbot Lundberg har bakgrunn som frontfigur ikke bare i ett, men to (!) av rockehistoriens beste og viktigste svenske band. Med Union Carbide Productions (UCP) kaotiske og provokativa rock'n'roll nådde han internasjonal kultstatus på slutten av 80- og begynnelsen av 90-tallet. Men det var med bandet The Soundtrack of Our Lives (TSOOL), som ble til i asken av UCP, Ebbot virkelig la verden for sine føtter.

TSOOL startet i 1995 og slapp debutalbumet ”Welcome to the Infant Freebase” året etter – et album som fikk en Grammis i hjemlandet. Bandet sa takk for seg i 2012, og rakk å slippe åtte album, turnére verden rundt og ha store hits som ”Instant Repeater 99” og ”Sister Surround” for å nevne noen.

Som så mange av de beste kultbandene i verden, fikk de begrenset suksess og la inn årene i 2012.  

Som soloartist har Ebbot gitt ut ”The Homo Erectus EP” (2013), ” The Homo Futurus EP” (2014), samt noen singler og det 45 minutter lange eksperimentelle stykket ”There´s Only One Of Us Here” (2012). Han har også gitt ut minialbumet ”Sex Tracks in A Laxask”, med tolkningene fra Så Mycket Bättre, som er Sveriges Hver Gang Vi Møtes.

Ebbot Lundberg er nå i studio for å ferdigstille albumet ”For The Ages To Come”, hans første fullengder som soloartist, som slippes til våren. Albumet blir spilt inn med bandet sitt, The Indigo Children.

Ebbot sin musikk kan beskrives som en miks av psykedelia og pur pop der urkraften i hans særegne stemme er et bærende element.

Nå sist har han gjort seg bemerket på ekte rockestjernevis, ved å falle gjennom taket på en fest en sen nattetime etter svenskenes versjon av Spellemannprisen, dét kan du lese mer om her: (expressen.se)  >>

Ebbot Lundberg & The Indigo Children inngår i konsertserien Bergen Live Sessions


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50