Ellen Sundberg

STED

Garage

DATO

Lørdag 9. november 2013

ALDER

20 år

PRIS

150 + bill. avgift

Ellen Sundberg er supportartist ved Israel Nash sin pågående turné i Sverige og Norge. Mange hjemme i Bjarme i Sverige er trolig skuffet over at en umåtelig godt likt Ellen ikke har tid til å jobbe på ICA lenger. Hun har nesten ikke tid til å være hjemme i det hele tatt . Ellens debutalbum "Black Raven " ble utgitt i august og ble etterfulgt av en vellykket turné. Påfølgende spillejobber i Nashville og Irland, førte til at enda flere falt for denne 20-åringens naturlige talent.

Hun har blitt beskrevet som en ekstra søster til søstrene Söderberg i First Aid Kit, men hun like gjerne karakteriseres som en kvinnelig Neil Young. Young er der som en stor musikalsk inspirasjon ved siden av norrlansk melankoli, og det passer godt sammen. Resultatet blir en særegen blanding americana.  
 
"Medan barnen tittar på Idoluttagningen i rummet bredvid överröstar jag de wailande talangerna med Ellen Sundbergs skiva i köket, närmast övertydlig i min uppfostringsiver. Sundberg är kassörska på en lanthandel i södra Jämtland och har varken en konventionell röst eller ett inställsamt uttryck. "Black raven" gavs först ut av ett studieförbund i våras men har nu plockats av americana-bolaget Rootsy. Klokt av dem, för detta är deras bästa release någonsin. Ellen Sundberg satsar och vill, svajar lite men härmas aldrig. Hennes låtmaterial är starkt, nästan i klass med First Aid Kits, och hennes röst både bär och övertygar." 4/5 DN    
 
Fine ord for en debutant som selv er langt fra fornøyd med det hun allerede har oppnådd. For Ellen Sundberg viktigste og sterkeste evne er den kompromissløse vilje og motivasjon til å stadig spille bedre, synge bedre og skrive bedre.

ARTIST’S LINKS

VENUE

Garage

Kapasitet: 330
Webside
Telefon 55 32 19 80
Epost: info@garage.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50