Fjorden Baby!

STED

USF Verftet

DATO

Lørdag 28. november 2015

ALDER

18 år - ikke vergeordning

PRIS

250/200 + billettavgift

NB! Første artist starter 19.45  "Fjorden Baby! har aldri vært så fargerike som de er på sitt fjerde album" BT er strålende fornøyd med Fjorden Baby! sitt nye album "Oh Yeah!". Les anmeldelsen her  >> Loddefjords store sønner, Fjorden Baby!, har siden gjennombruddet i 2009 vært et av landets aller mest kritikerroste og populære band. Med sin særegne, latterlig fengende og intelligente form for rock har kompisgjengen fra drabantbyen for lengst etablert seg som en premissleverandør for kvalitetsmusikk på norsk.  Live er de utvilsomt fortsatt et beist av et band. Med et låtarsenal som inkluderer klassikere som «Karoline», «Himmelen», «Tingene» og «Rendezvous», samt en flunkende ny plate i baklommen med singelen «Igjen og igjen» der den ikke helt ukjente sambygdingen og tjommien John Olav Nilsen gir et sterkt bidrag på vokal, skulle vi mene høsten 2015 er et ekstremt godt tidspunkt å oppleve Fjorden Baby! live på.El-Regn + Dårlig Vane blir Fjorden Baby! sine spesielle gjester ved konserten. Mer om El-Regn her  >>  Mer om Dårlig Vane her >>

Sturle, Nam, Flemmet, Jan Eivind og Kjetil har siden forrige studioplate («Fjordkloden» fra 2013) brukt tiden sin godt. Svært godt. I studio er ferdigstillelsen av bandets fjerde plate nært forestående. Første smakebit fra albumet, singelen «Igjen og igjen», lover veldig bra for det som skal komme. Den John Olav Nilsen-gjestende låta er listet på alle radiokanaler en kan bli listet på i NRK-systemet, noe som vitner om at Fjorden Baby! er et band med en stadig bredere appell. 

Det i seg selv er grunn god nok til å kjenne sin besøkelsestid når Fjorden-sirkuset ruller inn til byen. Lørdag 28. november er datoen å merke seg. 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50