GTA (DJ set)

STED

Bergenhus Festning - Koengen

DATO

Fredag 26. juli 2013

ALDER

Under 15 må komme i følge med voksen!

PRIS

Hovedområde 690 kr / Golden Circle 1230 kr + avgift.

GTA er Miami-duoen Matt van Toth og Julio Mejia, aka Van Toth og JWLS. De to guttene har allerede feid over USA som en tropisk storm og gjør seg nå klare til å erobre Europa som oppvarmingsakt forRihanna. 

Selv hevder de at en av de største forskjellene mellom dem selv og andre produsenter er at de aldri planlegger settene sine. Det er nærliggende å kalle GTA-sounden for house, selv om deres nysgjerrige tilnærming til musikkproduksjon har resultert i en deilig cocktail av impulser fra nært sagt de fleste elektroniske nisjer. Mottoet? Death to Genres.

Det amerikanske nettstedet YourEDM skriver i en lovprisende anmeldelse av doen at “GTA has filled the gap of creativity (that) Electronic Dance Music so desperately needed and are without a doubt on a path of unprecedented success.” Lydene deres er å finne på låter av Diplo, Afrojack og A-Trak, produsenter som alle er overstadig begeistret for GTA sine talenter. Sammen med A-Trak har de blant annet gjort soundtracket til en reklamefilm for Adidas.

I 2013 tar de to guttene med seg sine musikalske gaver fra Miamis strender til et trettitalls europeiske byer. Med dette besøker GTA vårt EDM-sultne kontinent for aller første gang. Trolig gjentar de suksessen fra Rihanna-turneen i 2011, da Santigold og Tinie Tempah blåste vekk stempelet som warmup-artister og beviste at de var vel så verdt å lytte (skråstrek danse) til som headlineren fra Barbados.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Koengen

Byens største konsertarena.

Kapasitet: Maks 23 000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50