Hurula

STED

Garage

DATO

Onsdag 1. oktober 2014

ALDER

18 år - vergeordning etter Garages retningslinjer

PRIS

Den svenske punkeren Robert Hurula, kjent fra bandene Vicious, Regulations og Masshysteri, slapp tidligere i år sin solodebut “Vi är människorna våra föräldrar varnada oss för” til strålende kritikker. Om platen skrev Musikknyheter blant annet at “plata er selvbiografisk, den dreier seg nettopp om det som står skrevet ovenfor. Men samtidig handler den om de store, dramatiske følelsene som tidvis preger et ungt menneske i en brytningstid. Og musikken treffer rett i hjertet”.

Det er ikke med musikk man gjør revolusjon, men dette er ihvertfall et skritt i riktig retning. Hurula sin første single som soloartist, “Sluta Deppa Mig”, ble sluppet 22. januar.

Han er født og oppvokst i Luleå, før han flyttet til Umeå og ble en del av byens musikkmiljø der. Med bandet Masshysteri rakk han å gi ut to strålende album. De klarte, på tross av at tekstene var på svensk, å turnere både Europa og USA rundt. Etter bare to år kastet dessverre bandet inn håndkleet. Robert Hurula forlot Umeå, reiste sørover til Stockholm, byttet ut bandkarrieren og gikk solo.

 Hans debut er spilt inn sammen med Måns Lundberg, som blant annet produserte siste albumet til Masshysteri og Håkan Hellstrøms siste album, “Det kommer aldrig vara över för mig”. Med sin solodebut presenterer Hurula umiskjennelig rock på svensk uten antydning til å ville hive seg på nye musikalske trender og annet moderne fjas.

Hurula gjorde en kanonkonsert på årets Øyafestival. Det blir tett, hett og svett på Garage 1. oktober!


ARTIST’S LINKS

VENUE

Garage

Kapasitet: 330
Webside
Telefon 55 32 19 80
Epost: info@garage.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50