Imperial State Electric

STED

Garage

DATO

Torsdag 13. februar 2014

ALDER

18 år - vergeordning etter Garages retningslinjer

PRIS

160 + bill.avgift

"Intensiteten når magisk höjd"Gaffa.se har vært på på konsert med Imperial State Electric på Kägelbanan i Stockholm. Les anmeldelsen her >>

Imperial State Electric er bandet Nicke Andersson dannet etter oppløsningen av scandirock-legendene The Hellacopters, og som han fronter sammen med Dolf de Borst fra like legendariske The Datsuns! Bandet, som kompletteres av Tiboas Egge og Tomas Eriksson, har levert tre album som demonstrerer både en rock-kjærlighet, en spilleglede og en gnist som gjør samtlige utgivelser til en fryd for øret, hjertet og rockefoten!

Kombinasjonen av oppsiktsvekkende bra låtskriving og et digert, svulmende og pulserende... hjerte for rock gjør ISE til det perfekte band for alle som elsker klassisk testosteronfylt
RAWK med like stor vekt på beintøffe fiff, kjærlige referanser og latterlig catchy hooks og refrenger!

Tidligere i høst slapp de altså sitt tredje album, "Reptile Brain Music", som, i likhet med forgjengeren, fikk 9 av 10 poeng i Metal Hammer Norway, som blant annet skrev følgende:

"...slik det sømmer seg for en gjeng som dette, er det overhodet ingen snev av prestasjonsangst å spore på Reptile Brain Music. Det er ingen pustepauser på dette albumet, og likevel blir det aldri heseblesende, ettersom hver låt har en eller annen lekker detalj som fanger oppmerksomheten! Heller reptil enn subtil!"

Om Imperial State Electric er suverene på plate, er det live de virkelig er i sitt rette element, så med mindre du lider av kronisk rock-allergi skylder du deg selv å se bandet når de nå kommer tilbake til Norge! 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Garage

Kapasitet: 330
Webside
Telefon 55 32 19 80
Epost: info@garage.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50