Foto: Johanna Siring

Foto: Foto: Johanna Siring

Kurt Nilsen - sommerkonsert 2017

STED

Bergenhus Festning - Bastionen

DATO

Fredag 11. august 2017

DØRENE ÅPNERTID

19:00 21:00

ALDER

Under 15 år skal komme i følge med voksen (+23 år)

PRIS

550 / 500 + billettavgift

Det er nå kun et fåtall billetter igjen til Kurt Nilsen sin sommerkonsert. Sikre deg billetter nå dersom du oppleve ham i nydelige omgivelser på Bergenhus Festning, fredag 11. august!

Kurt Nilsen kom med nytt album i februar etter flere år med låtskriving og jobbing i studio. Det blir med andre ord både nytt materiale og Nilsen-klassikere når Kurt og hans eminente band legger ut på en veien igjen.

Siden oppstarten i 2003 har den folkekjære artisten rørt mennesker landet rundt med sin varme stemme, nære fortellerstil og sitt enorme publikumstekke. Årets sommerkonserter vil ta publikum med på en musikalsk reise gjennom hele hans karriere: her blir det ballader, country og dampende rock. Med seg på scenen har han noen av Norges mest anerkjente musikere. De er alle klare for å lage feststemning for det norske folk!

Å få spille for publikum er alltid den største drivkraften min i den jobben jeg har. Jeg gleder meg enormt til å reise ut på en stor og omfattende sommerturné igjen, og vise folket hva vi har jobbet med. Det blir en fin samling av gamle hits og forhåpentligvis nye hits, sier Kurt Nilsen, og fortsetter: Vi håper å gi publikum en skikkelig festkveld, en feiring med gode venner - eller en musikalsk frikveld sammen med den du er aller mest glad i. Aldri har jeg vært med giret på å komme ut å spille, aldri har bandet vært bedre - og aldri før har jeg hatt en settliste som jeg har vært mer stolt over. Dette blir artig! – Kurt


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Bastionen

Intimt og naturskjønt område på Bergenhus Festning. Kapasitet: 3500 personer

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50