Olasv Stubberud

Foto: Olasv Stubberud

Lemaitre

STED

USF Verftet

DATO

Fredag 17. februar 2017

ALDER

18 år - leg plikt!

PRIS

kr 300 + avgift

2016 var året Lemaitre for alvor markerte seg på den internasjonale musikkscenen, kronet med uforglemmelige opptredener på Coachella i California - og en strålende konsert på Bergenfest i juni måned...I 2017 skal de fylle tribunene på diverse norske konsertsteder, og Bergen får besøk fredag 17. Februar. Fotballmetaforen er ikke tilfeldig valgt: «We Got U» er plukket ut som en av låtene på FIFA 17! Samme låt er også A-listet på P3, og er ledsaget av en fornøyelig video med en plystrende Atle Antonsen i hovedrollen.

Den Los Angeles-bosatte duoen kommer med EP-en «Afterglow» 7. oktober, og legger deretter ut på verdensturné. Turen går først til USA, deretter Australia før de returnerer til europaturné, som altså tar dem til Bergen og USF Verftet fredag 17. Februar. Lemaitre har hatt noen eventyrlige år siden de startet i 2010, med massiv internasjonal interesse.

De har over én million følgere på SoundCloud, og duoens EP fra 2012, «Relativity 2», gikk til topps på iTunes Electronic Chart i USA og Canada. De har i løpet av de siste årene blitt lovprist av artistkolleger som Porter Robinson, Madeon, Kygo, noe som også har resultert i flere spennende samarbeidsprosjekter. Lemaitre ble blant annet invitert med på Porter Robinsons USA-turné i 2014.

I tillegg til tung radiorotasjon dukker musikken deres stadig opp i tv-serier og reklamer – blant annet i tre internasjonale Facebook-kampanjer. Bandets nye singel «Playing To Lose» er ute fredag 16. september!

SUPPORT: DIDRIK THULIN (DJ set)

      


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50