LidoLido

STED

Garage

DATO

Onsdag 29. februar 2012

ALDER

18 år - vergeordning etter Garages retningslinjer

PRIS

125 + bill. avgift

LidoLido får velfortjente knallkritikker for sitt debutalbum. Dagbladet og VG er enige om terningkast fem, mens Aftenposten slår til med terningkast seks! den 19 år gamle artisten spiller med fullt band på Garage i Bergen onsdag 29. februar. 

Etter å ha gitt ut en rekke mixtapes på egenhånd og imponert bransje og publikum på Bylarm og SXSW i Austin, signerte LidoLido med Universal Music Norge. 

19 år gamle Peder Losnegård fra Haugesund begynte å spille trommer allerede som toåring og behersker i tilegg piano og gitar. LidoLido vokste opp med en far som er dirigent for et gospel-kor og fikk en musikalsk oppvekst få andre i Norge kan matche. Peders møte med en utvekslingsstudent fra USA vekket hans interesse for hip hop kulturen og denne musikken ligger hans hjerte nærmest. Men den unge rapperen/sangeren/produsenten har allerede utviklet et eget sound, hvor han også har latt seg inspirere av andre sjangere. 

LidoLido opplevde i høst stor suksess sammen med Bjørn Johan Muri og singelen ”Once Upon a Time”. Nå er han A-listet på P3 med låta ”Different”, som er hentet fra hans debutalbum som slippes på Universal februar 2012, og i kjølvannet av dette skal han ut på turné til utvalgte storbyer.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Garage

Kapasitet: 330
Webside
Telefon 55 32 19 80
Epost: info@garage.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50