https://netflexapp.no/foundation/settings/

Foto: https://netflexapp.no/foundation/settings/

Lothepus

STED

Bergenhus Festning - Bastionen

DATO

Lørdag 3. juni 2017

DØRENE ÅPNERTID

18:00 20:00

ALDER

18 år - ingen vergeordning

PRIS

450 + billettavgift

Skytebas, songwriter, sexsymbol, rikskjendis - Lothepus er også landets mest eksplosive spillemann og entertainer. Cowboyen Lothe sparer ikke på kruttet når han 3. juni spiller sin hittil største konsert på Vestlandet.

Lothepus reiser land og strand rundt med sitt band av festglade spillemenn og trekker fulle hus i selv de mest fraflytningstruede bygdelag. På fremste rad står tenåringsjenter, lastebilsjåfører, allsangløver i alle aldre og godlynte folk fra bygd og by som elsker en god fest. Som Petter Pilgaard og Leif Einar Lothe fant hverandre på Farmen, finner BI-studenter og sauebonder sammen i den feststemte musikken til Lothepus.

”Eg elskar kvinnfolk og sprenging” er vers det blir allsang og dansing av. Det har også blitt to album: Sallaren (2014) og Cowboyhjarta (2014) er perfekt oppvarming til Lothedansen på Bergenhus Festning. Sistnevnte inneholder blant annet kjempehitten Women of Norwegian Fjords.


Support: Reidar & De

Fengende Rock'n'Roll, sunget på Bergensk, med tekster som treffer publikum i hjerte og sjel. Med høy allsangfaktor, preg av 70-tallet, Hammondorgel og saftige gitarriff, er Reidar & De det perfekte startskudd på en festaften hvor kruttsterk vestnorsk visesang settes i traktorsetet.


 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Bastionen

Intimt og naturskjønt område på Bergenhus Festning. Kapasitet: 3500 personer

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50