Foto: Gustaf Waesterberg

Foto: Foto: Gustaf Waesterberg

Love Antell

STED

Garage

DATO

Onsdag 22. april 2015

ALDER

18 år - vergeordning etter Garages retningslinjer

PRIS

175 + bill. avgift

Han  blir ofte referert til som Stockholms Håkan Hellström,  han har tidligere vært medlem i folkrockbandet Persson’s Pack, og er selvfølgelig  godt kjent som frontfiguren i det kritikerroste indiebandet Florence Valentin som slo til med hitene ”Pokerkväll i Vårby Gård” og ”Upp på sociala, ner på systemet”. I 2012 ga Love ut sitt første album som soloartist og han ble raskt en yndling blant kritikerne.

Love Antell er en artist som aldri har vært redd for å ta stilling med musikkene sin. I forberedelsene til sitt nye album, ”Barn av Amerika”, ønsket han å utfordre seg selv, både i uttrykk og lyrsk med temaer fra et mer globalt perspektiv. Første singelen fra det kommende albumet hans heter ”Underhåll oss” og gir oss en liten pekepinn på hvordan resten av albumet kommer til å høres ut.

Love Antell har spilt i Bergen noen ganger, blant annet som eneste utenlandske innslag på 5071-festivalen i Loddefjord i 2010 og på Hulen sammen med sine venner i John Olav Nilsen & Gjengen. Det er sterke forbindelser mellom Love Antell og John Olav Nilsen, både musikalsk og spirituelt. 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Garage

Kapasitet: 330
Webside
Telefon 55 32 19 80
Epost: info@garage.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50