Luke Elliot

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 6. oktober 2015

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

200 + billettavgift (inkl. garderobeavgift)

Luke Elliot kom som et særdeles friskt pust inn på musikkscenen I Oslo høsten 2014 med flere sagnomsuste konserter. Han fikk et raskt voksende publikum etter at konsertene ble rost opp i skyene, og publikum, presse og bransje fikk øynene opp for denne ekstremt talentfulle mannen fra USA.

Luke Elliot er for tiden i Athletic Sound studio i Halden og spiller inn sitt nye album med den legendariske produsenten John Agnello, og de første smakebitene fra dette samarbeidethar allerede fått spilletid på norsk radio. Debutalbumet er ventet til høsten

Noen er født med et uforskammet talent og en altoppslukende karisma av rotekte rock’n’roll fra de skitneste klubbene i New York. Luke Elliot er en sånn. Med et fandenivoldsk behov for å uttrykke seg i musikk, som en Tom Waits, Leonard Cohen, Nick Cave, Randy Newman, Van Morrison, Jeff Buckley eller Bob Dylan.

Som for eksempel Knut Schreiner (Turbonegro) sa det da han ble lurt inn på en Luke-konsert; «Jeg snakker om den typen talent som overbeviser alle i det øyeblikket han eller hun åpner munnen eller vrenger ut en solo; den typen som ikke bare får musikknerds til å nikke anerkjennende, men også får postmannen, rørleggeren, frisøren, bankdirektøren – hele samfunnet – til å si ”Wow!”. Og det var det jeg gjorde, her om dagen, da jeg så Luke Elliot for første gang». 

Les Knut Schreiners introduksjon til Luke Elliot her >> (Wimp Magazine)

Og Musikknyheter sin sak om Luke Elliot her  >> 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50