Marcus & Martinus

STED

Bergenhus Festning - Koengen

DATO

Lørdag 26. august 2017

ALDER

Under 15 år skal komme i følge med voksen (+23 år)

PRIS

525 / 900 (Golden Circle) + billettavgift

Den største norske popsensasjonen i moderne tid er to 15 år gamle gutter fra Trofors. På hjemmebane er det ingen over eller ved siden av Marcus & Martinus. Nå gjør tvillingene seg klare for å spille på landets flotteste og mest prestisjefylte konsertarena – Koengen!

Nylig ble de kåret til Årets Spellemann – den aller gjeveste prisen på Spellemannprisen, som tildeles den norske artisten som har imponert mest og satt størst preg på musikkåret som har gått. Rett før jul spilte de for millioner av TV-seere på Nobelpriskonserten. Nå er Marcus & Martinus igjen aktuell, denne gangen med egen kinofilm. ”Sammen om drømmen”, som nå vises for begeistrede publikummere over hele landet, lar fansen komme tett på de to unge superstjernene.

Å spille konsert for fansene sine er for Marcus & Martinus det aller viktigste og gøyeste med å være artist. De siste årene har de spilt på stadig større konsertarenaer: Oslo Spektrum, Tivoli i København og Globen i Stockholm er kun toppen av isfjellet. 

Konserten på Koengen blir en milepæl i reisen til Marcus & Martinus. Her skal de spille på en konsertarena hvor stjerner som Rihanna, Kygo, Coldplay og Kanye West tidligere har fått titusenvis av fans til å hyle. Dette blir den desidert største konserten de har spilt på Vestlandet, og ett av de største showene så langt i den unge karrieren deres. 

Bli med på den elleville begivenheten!

 

 

Innganger og billettkategorier:
 

 
Presentert av Bergen Live & TimeOut


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Koengen

Byens største konsertarena.

Kapasitet: Maks 23 000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50